Κατερίνα Γκακάκη: Η αποχώρηση της από την τηλεόραση και ο χαμός του πατέρα της


Μια ανθρώπινη συνεντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκακάκη στην εκπομπή "Μεσάνυκτα" . Η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς βίωσε το συμβάν με την φοιτήτρια που σχολιάστηκε στην εκπομπή που συμμετέχει "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα",καθώς και για τους δύσκολους μήνες από τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της. Αναφέρθηκε ωστόσο και στην δύσκολη τηλεοπτική χρόνια, αναφέροντας συγκεκριμένα πως θα σταματήσει την τηλεόραση.«Είναι ανόητο, είναι περιττό και κάνει τη συγγνώμη “μπάσταρδη”. Γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όσο κι αν ακουστεί υπερφίαλο και αυστηρό, αποφάσισα πως πλέον όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ούτε σε επίπεδο δεύτερων και τρίτων σχέσεων, ούτε σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητας. Ήμουν μάλλον τυχερή που στα 25 χρόνια δεν μου είχε συμβεί τίποτα ποτέ.
«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα». δήλωσε η Κατερίνα Γκακάκη

«Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα»,πρόσθεσε η παρουσιάστρια.Στην συνέχεια είπε:

«Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο -και ό,τι γίνει από 'δω και μπρος- θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ!». είπε η Κατερίνα Γκακάκη.


Για την τηλεοπτικο της μέλλον πρόσθεσε:

«Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω.

Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα» αποκάλυψε.


«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια "μαύρη" χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα, πια, μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μού πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση»δήλωσε η παρουσιάστρια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια