Επιστρέφει το Πάμε Πακέτο στον Alpha;

Το ημερολόγιο έγραφε 29 Ιουνίου 2019 όταν το Πάμε Πακέτο έριχνε αυλαία για την 14η σεζόν του στον Alpha και οι φανατικοί τηλεθεατές του περίμεναν το φθινόπωρο του ίδιου έτος για να ξαναδούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στις τηλεοπτικές τους οθόνες.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου, πέρυσι το καλοκαίρι, αποτέλεσε παρελθόν από το κανάλι.

Ο τίτλος της εκπομπής και τα δικαιώματα προβολής βρίσκονται στην “κατοχή” του Alpha και, σύμφωνα μεπληροφορίες του zappit, οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται πολύ σοβαρά να επαναφέρουν, τη νέα σεζόν, το Πάμε Πακέτο στον αέρα.

Επίσημα, το Πάμε Πακέτο δεν βρίσκεται στο σχεδιασμό που έχουν ήδη “καταστρώσει” στο κανάλι για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προστεθεί αργότερα, αν και εφόσον βρεθεί η κατάλληλη παρουσιάστρια για να το αναλάβει.

Σίγουρα, πάντως, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν θα είναι αυτή που θα το αναλάβει, για ευνόητους λόγους, αλλά και γιατί φέρεται να έχει συμφωνήσει με το Open.

Εάν όλα πάνε καλά και δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την επιστροφή του Πακέτου, τότε αυτό θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια