Νάνσυ Παραδεισανού: Σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA...

Θα συνεχίσει η Νάνσυ Παραδεισανού να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και την επόμενη σεζόν;

Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή δημοσιογράφος, η ένταξη της οποίας στο «Πρωινό» συζητήθηκε αρκετά στις αρχές της τηλεοπτικής περιόδου αφού μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η Νάνσυ Παραδεισανού έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον ΣΚΑΪ όσο και από τον Alpha ώστε να ενταχθει στις υπό σχεδιασμό lifestyle εκπομπές, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει κριθεί.

 Εξάλλου εκκρεμεί η πιο κομβική συνάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον, δηλαδή αυτή με τον ΑΝΤ1, ο οποίος έχει προτεραιότητα λόγω της φετινής επιτυχημένης συνεργασίας τους. Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και μετέπειτα θα ληφθεί η όποια απόφαση για την επόμενη σεζόν. 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Πολύ επιτυχημένη ναι. Οι μισές ειδήσεις που είπε ήταν από το μυαλό της. Και σιγά τον μαϊντανό που τον κυνηγάνε και τα κανάλια. Μια ακόμα ατάλαντη. Δε θα ξεχάσω που είχε πει μια μουφα για την Αλεξανδράκη και βγήκε και την ξεφτυλισε στον αέρα και δεν ήξερε τι να πει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Steve 13 έχεις δίκιο.Πρέπει να κάνει μία εκπομπή που να την λένε:
1.Όνειρα για την τηλεόραση.
2.Όνειρο και αστείο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η τύπισσα είναι απλά τραγική και ειδικά η τσιριχτή φωνή της έχει τον ανθρωποδιώκτη. Αλλάζεις κανάλι μόλις μιλήσει. Δεν εχει ακουστει χειρότερη φωνη στην τιβι. Και μονο που την ζητάνε να την πάρουν σε αλλες εκπομπές είναι αστείο. Ούτε απ έξω δεν θα έπρεπε να περνάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Νάνσυ Παραδεισανού δεν μπορεί να κάνει μόνη της εκπομπή. Εδώ δεν μπορεί να κάνει με παρέα. Είναι ότι χειρότερο στην TV.