Συμπληρώνεται το καστ για την νέα σειρά του Alpha...

Χρήστος Παναγούλης
0

Ο Alpha, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμα του μία νέα δραματική σειρά, η οποία θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Οι δυο τους, από όταν δόθηκε έγκριση στην εν λόγω δουλειά, άρχισαν αμέσως συζητήσεις με πολλούς ηθοποιούς, προκειμένου να στελεχώσουν το πρωταγωνιστικό καστ. Κάποιοι από αυτούς που έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πάνος Βλάχος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μαίρη Μηνά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «ΜyTv», πρόσφατα στο καστ εντάχθηκαν δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΟΡΕΝ «Το Κόκκινο Ποτάμι», και τον Αλέξανδρο Πέρρο, τον οποίο τελευταία φορά είδαμε στη δραματική - ερωτική σειρά του ALPHA «Το τατουάζ». Οι δύο ηθοποιοί, μετά τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Πάνο Βλάχο, συμπληρώνουν την τετράδα των γιων της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πηγή: gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !