Συμπληρώνεται το καστ για την νέα σειρά του Alpha...


Ο Alpha, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμα του μία νέα δραματική σειρά, η οποία θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Οι δυο τους, από όταν δόθηκε έγκριση στην εν λόγω δουλειά, άρχισαν αμέσως συζητήσεις με πολλούς ηθοποιούς, προκειμένου να στελεχώσουν το πρωταγωνιστικό καστ. Κάποιοι από αυτούς που έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πάνος Βλάχος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μαίρη Μηνά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «ΜyTv», πρόσφατα στο καστ εντάχθηκαν δύο ακόμα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΟΡΕΝ «Το Κόκκινο Ποτάμι», και τον Αλέξανδρο Πέρρο, τον οποίο τελευταία φορά είδαμε στη δραματική - ερωτική σειρά του ALPHA «Το τατουάζ». Οι δύο ηθοποιοί, μετά τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Πάνο Βλάχο, συμπληρώνουν την τετράδα των γιων της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πηγή: gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια