Συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση ο ΑΝΤ1...

Χρήστος Παναγούλης
0

Η επιτυχημένη παράδοση των καθημερινών δραματικών σειρών του ΑΝΤ1 συνεχίστηκε και τη φετινή σεζόν, με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» να καταγράφει πρωτιές και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με τα πάθη, τις ίντριγκες και τις ανατρεπτικές εξελίξεις στη ζωή των ηρώων της, ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, για 2 η συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 16.09.2019 έως και τις 10.07.2020, η «Γυναίκα χωρίς Όνομα» προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 18,4%. Η σειρά κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις της στα γυναικεία κοινά, όπου σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε μέσο όρο τηλεθέαση 28,2%. Το σίριαλ παρακολούθησαν 1.042.259 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω για 1’.

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο επεισόδιο και έγραψε τα τελευταία χιλιόμετρα της πορείας της με δυνατές στιγμές αγωνίας και συγκίνησης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !