«Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. »


Ποιος δεν θυμάται την επιτυχημένη σειρά του MEGA ,"Ευτυχισμένοι μαζί". Μια σειρά στην οποία όλοι οι χαρακτήρες είχαν κάτι μοναδικό. Μοναδικός ωστόσο ήταν και ο χαρακτήρα του "Θανάση" ,o οποίος έκανε τις περισσότερες σκανταλιές και ήταν το ζιζάνιο της οικογένειας.

Ο κατά κόσμον Άρης Τσάπης  παρευρέθηκε στην εκπομπή " Μεσάνυχτα" και σε μια κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένεια του όταν ήρθαν στην Ελλάδα, τα χρήματα που πήρε από το "Ευτυχισμένοι μαζί" αλλα και την περίοδο που ... ψωνίστηκε.

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0. Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο. Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.


«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα». «Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την αμοιβή του στην σειρά.

«Πληρωνόμουν στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά.

Θυμάμαι όμως πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από το Ευτυχισμένοι Μαζί. Τα λεφτά έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου. Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου».

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ψωνίστηκε.

«Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Μου είπε ''δε θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος και μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να πάθεις μέχρι και κατάθλιψη''. είπε ο ηθοποιός. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια