Νέα παραίτηση στο Open

Χρήστος Παναγούλης
0

Οι εντάσεις συνεχίζονται στην Παιανία μετά την άφιξη του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή το στέλεχος με έμμεσο ή κάποιες φορές και άμεσο τρόπο αμφισβήτησε επιλογές των προηγούμενων επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα.

Παρελθόν αποτελεί ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Open Σωτήρης Σταθόπουλος. Είχε πάρει μεταγραφή από τον Σκάϊ και το Φάληρο για την Παιανία μόλις τον περασμένο Μάϊο. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες των παρασκηνίων από την πρώτη στιγμή μεταξύ Παναγιωτόπουλου και Σταθόπουλου διαμορφώθηκε μια ψυχρή έως και κάποιες φορές τεταμένη κατάσταση χωρίς να επέλθει ανοιχτά ρήξη.

Η παραίτηση τελικά ήρθε χθες εξαιτίας της επιλογής Παναγιωτόπουλου να κρατήσει ρόλο “Πόντιου Πιλάτου” σε διαφωνία του προϊστάμενου του πολιτικού με τον οικονομικό συντάκτη Σπύρο Δημητρέλη. Ο Σωτήρης Σταθόπουλος ήρθε εξαιτίας ενός ρεπορτάζ σε σύγκρουση με τον οικονομικό συντάκτη του Open Σπύρο Δημητρέλη, ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, ο Παναγιωτόπουλος δεν πήρε θέση αφήνοντας στην ουσία ακάλυπτο το στέλεχός του και έτσι η παραίτηση ήταν μονόδρομος για τον Σταθόπουλο.

Η κατάσταση στην ενημέρωση του Open χαρακτηρίζεται έντονα προβληματική και αυτό οφείλεται και στις χαμηλές επιδόσεις δελτίων και εκπομπών στους πίνακες τηλεθέασης.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !