Προς OPEN ο Γιώργος Λιάγκας;


Όλα δείχνουν πως σύντομα θα πέσουν οριστικοί τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής ήδη αναζητά το επόμενό του τηλεοπτικό βήμα. Η χθεσινή "ατάκα" του Νίκου Κοκλώνη πως θα ήθελε να δει τον Γιώργο Λιάγκα στην κριτική επιτροπή του νέου "Just the two of us" δεν είναι τυχαία.

Είναι γνωστό πως είναι πολύ πιθανό η Βίκυ Σταυροπούλου να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν, καθώς αν το σόου προβάλλεται ζωντανά, οι θεατρικές της υποχρεώσεις δεν θα το επιτρέψουν. Έτσι, η ιδέα να βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας στη θέση αυτή έχει πέσει στο τραπέζι.

Βέβαια, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι δύσκολα ο παρουσιαστής θα δεχθεί να να βρίσκεται μόνο σε αυτό το project, άρα δεν αποκλείεται να δούμε μία ευρύτερη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη και το OPEN...

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον φυσικο του χωρο ,εκει θα μαζεψει ο κοκλωνης ολους τους δεινοσαυρους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ποιο λόγο να πληρώνουν τον Λιαγκα; Εδώ στον ΣΚΑΪ κάνει 5 με 8 τοις εκατό....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Meh. Προτιμώ τον Μένιο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
OPEN η καλύτερή του!!!
Χαζά χαζά για το κανάλι θα είναι οκ και φυσικά με όλη την ομάδα του (αυτό εννοείτε) και να μπει μετά από Κατ Καιν η στην Θέση του Καραμέρου και του Χαριτάτου που πηγαίνουν και χειρότερα από την Ζαρίφη όταν έκανε εκπομπή.
Ένα ακόμη πρόσωπο που θα ήταν τέλειο για το κανάλι η πρώην μιας που πηγαίνει χάλια στον μεγάλο Αντ1 και να βγάζει 13% στο OPEN ας πούμε θα ήταν επιτυχία...!!!