Έρχονται μέχρι και διοικητικές αλλαγές στο Mega

0

Ως «καζάνι που βράζει» περιγράφουν καλά γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν στη λεωφόρο Συγγρού σχετικά με την κατάσταση στον ενημερωτικό τομέα του Mega. Το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του σταθμού πέραν της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει καθημερινά, δεν έχει και καμία παρεμβατικότητα, και αυτό ενοχλεί σφόδρα τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της διοίκησης και την ιδιοκτησία.

Και ενώ το αρχικό επιχείρημα ήταν πως η πλούσια ταινιοθήκη του Mega με τις σειρές θα ήταν ικανή να «πουσάρει» και το ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού ,κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η παρουσία των Δώρας Αναγνωστοπούλου και Γιάννη Μούτσου στα βραδινά «Mega Γεγονότα» κρίνεται από αδύναμη έως προβληματική και η αντικατάστασή τους είναι προ των πυλών. Όμως, από ποιους;

Τα δύο ονόματα που φέρονται να βολιδοσκοπήθηκαν από την Alter Ego για το Κεντρικό Δελτίο δεν έδωσαν καταφατικές απαντήσεις για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Ο μεν πρώτος υποψήφιος Αντώνης Σρόιτερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha και για την επόμενη σεζόν, ο δε δεύτερος Νίκος Χατζηνικολάου πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Τώρα, οι φήμες θέλουν επικρατέστερο τον Νίκο Ευαγγελάτο για την ανάληψη του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων ,όμως, την ίδια ώρα λέγεται πως ο δημοσιογράφος πως εκφράζει σοβαρές ενστάσεις για το εάν πρέπει να εγκαταλείψει το Live News στο οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη και να μετακομίσει στο δελτίο του οποίου ηγείται μια πολυπληθής ομάδα στελεχών με διαφορετική ατζέντα και διαφορετική νοοτροπία το καθένα.

Ως γνωστόν ήδη αποτελεί παρελθόν ο μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης των ειδήσεων Γιώργος Σμυρλάκης. Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται φυσικά και στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές που πνέουν τα λοίσθια στους πίνακες της Nielsen. Και όλα αυτά τη στιγμή που έμπειροι δημοσιογράφοι τόσο του παλιού Mega όσο και άλλων τηλεοπτικών σταθμών έχουν αρνηθεί τις προτάσεις συνεργασίας (επαναληπτικές σε κάποιες περιπτώσεις) που τους έγιναν. Αφενός λόγω των χαμηλών αμοιβών που προσφέρονται, αφετέρου γιατί έχουν πληροφορηθεί το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στη Συγγρού. Π άντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σαρωτικές αλλαγές αναμένονται και σε επίπεδο επιτελικών στελεχών καθώς η ιδιοκτησία έχει πάρει τις αποφάσεις της και σύντομα δρομολογούνται καρατομήσεις...

ΑΠΟ:TV Ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !