Στο MEGA θα βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα


Φήμες ήθελαν την Δανάη Μπάρκα κόρη της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου,να βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιανας Παπαγεωργίου η οποία από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει το τιμόνι της δικής της εκπομπής. Σύμφωνα με τον Γιάννη Παυλόπουλο δημοσιογράφο στην εκπομπή "Φωλια των Κου-Κου" , η Δανάη Μπάρκα θα παρουσίαση  την δική της εκπομπή στο MEGA.Ο δημοσιογράφος τόνισε πως " την πιστεύουν πολύ να κάνει το επόμενο βήμα στην τηλεόραση " ενώ ανέφερε πως την πολιορκούσε και άλλο μεγάλο κανάλι ωστόσο κατέληξε στο MEGA,ενώ μέσα στην βδομάδα θα οριστικοποιηθεί αν όντως θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια ή θα έχει συμπαρουσιαστή συμπληρωσε ο δημοσιογράφος.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ??ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ Η ΜΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ?
Ο χρήστης billakos είπε…
Είπαμε οτι χρειάζεται ανανέωση προσώπων η τηλεόραση αλλά μια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια η Αντελίνα Βαρθακούρη, μία η Δανάη Μπάρκα...ε πόσα χτυπήματα να αντέξεις...

Πραγματικά τι σκέφτονται τα κανάλια??? Έρχονται οι πανωλεθρίες, η μια μετα την αλλη.
Ο χρήστης Tzim P είπε…
Συγγνώμη κιόλας,αλλά το ψωμί σας τρώνε? Η τηλεόραση χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα. Και τόσο η Αντελίνα,όσο και η Δανάη είναι πολύ φρέσκα πρόσωπα. Μην προδικαζετε πριν δείτε. Εκτός βέβαια και αν σας έφαγαν τη θέση και βγάζετε κακία. (Στα παραπάνω σχόλια απευθύνομαι ασφαλώς,όχι στον συντάκτη του άρθρου).