Τι σκέφτονται στο Mega για την εκπομπή;


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το "Σπίτι με..." θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου με κεντρικό πρόσωπο την προσεχή Παρασκευή τη Δήμητρα Γαλάνη. Ωστόσο, το κανάλι αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα για το αν την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει με αυτό το μουσικό project που αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό,  ή αν θα εντάξει στο πρόγραμμά του μια μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο, που υπήρχε έτσι κι αλλιώς στα σχέδια από τους προηγούμενους μήνες. 

Η απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλά, όπως από το αν θα αρθούν κάποια μέτρα, αφού η εκπομπή του Ρέμου θα χρειαστεί οπωσδήποτε κοινό και γενικά θα είναι μια πληθωρική παραγωγή αλλά και από οικονομικές παραμέτρους μιας και η περίοδος που πέρασε η Ελλάδα με τον κορωνοϊό επηρεάστηκε σε όλα τα στάδια.

Newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΓιαννηςΣ είπε…
Προτιμώ την εκπομπή ως έχει πολύ ωραίο κονσεπτ δε βρισκω λόγο να το πειράξουν απο τη στιγμη που παει καλά. Μου αρέσει που δεν έχει παρουσιαστή παρά μόνο τον ίδιο τον τραγουδιστή να συνομιλεί με κάποιους φίλους. Βοηθάει να προωθούν τα τραγούδια τους και οι τραγουδιστές είναι πιο λυμένοι καθώς οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την εικόνα που θα δείξουν στο κοινό. Επίσης έτσι θα μπορούν να πεισθούν και καλλιτέχνες οι οποίοι δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση σχεδόν ποτέ κυρίως του εντέχνου χώρου. Χρόνια είχε να μου αρέσει μουσική εκπομπή.
Όσο για τον Ρέμο θα μπορέσουν να τον εκμεταλλευτούν σε άλλη εκπομπή τύπου αφιέρωμα σε κάποιον συνθέτη ή σε κάποιον μεγάλο τραγουδιστή.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Είνα ωραίο όπως ειναι, γιατί ο κάθε τραγουδιστής φτιάχνει τη δική του ατμόσφαιρα και δεν υπάρχουν πολλά λόγια όπως στο στην υγειά μας!
Μακάρι να το συνεχίσουν έτσι!