MEGA : Ώρα για σοβαρές επιλογές;

0

Η είδηση σύμφωνα με sites και τηλεοπτικές εκπομπές είναι ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχθηκε πρόταση από την ιδιοκτησία του MEGA να αναλάβει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του καναλιού ,έχοντας, μάλιστα, για lead in την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που λέγεται ότι θα μετακινηθεί από τον ΣΚΑΪ στο MEGA την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στη Συγγρού προς το παρόν διαψεύδουν την πληροφορία (περί Ευαγγελάτου)-αναμενόμενο άλλωστε σε αυτή τη φάση- είναι γεγονός ότι η Δώρα Αναγνωστοπούλου δεν “τραβάει” (σε τηλεθέαση), και οι επιλογές για τη διοίκηση του σταθμού είναι εξαιρετικά περιορισμένες… Λογικό λοιπόν αν η ιδιοκτησία θέλει να “παίξει” στην Α’ εθνική της ενημέρωσης να πείσει τον Ευαγγελάτο να αναλάβει το δελτίο ειδήσεων. Είναι ένα πρόσωπο με ισχυρό εκτόπισμα στο τηλεοπτικό κοινό και ταυτόχρονα ένας από τους λίγους επαγγελματίες που ξέρουν καλά το σπορ της τηλεόρασης και ειδικότερα της ενημέρωσης. Με λίγα λόγια είναι μονόδρομος για το MEGA η επιλογή Ευαγγελάτου,αρκεί η Διοίκηση να πείσει τον δημοσιογράφο να αναλάβει το δελτίο και φυσικά να του δώσει τα “εργαλεία” για να κάνει τη δουλειά του. Δυο πράγματα που στην ουσία το ένα προϋποθέτει το άλλο! Αυτά στην περίπτωση που το MEGA θέλει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης και τα φιλοσυριζαικά παιχνίδια που συνοδεύουν τα πρώτα του βήματα στη νέα του φάση!

Κατά συνέπεια, το ερώτημα δεν είναι πώς θα συνεργαστεί ο Ευαγγελάτος με τον Μαλέλη, διότι και οι δυο επαγγελματίες είναι και τα καταφέρνουν μια χαρά… Το ερώτημα είναι εάν στη Συγγρού έχουν αποφασίσει να τελειώσουν με τους ερασιτεχνισμούς και τις προσωπικές (πολιτικές) ατζέντες και να στήσουν ένα νέο σταθμό που θα τιμά το “βαρύ” του όνομα!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !