Σημαντική διάκριση για το ελληνικό MasterChef

Χρήστος Παναγούλης
0

Την Τρίτη 3 Ιουνίου ανακοινώθηκαν τα βραβεία, που κατέκτησαν οι ελληνικές υποψηφιότητες στα φετινά MIXX Awards Europe και IAB Europe Research Awards. Πρόκειται για τις καμπάνιες, που απέσπασαν χρυσό αγαλματίδιο στην περσινή διοργάνωση IAB Hellas Mixx Awards 2019, τη συμμετοχή των οποίων στη  φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση υλοποίησε το ΙΑΒ Hellas σε συνεργασία με τις νικήτριες εταιρίες.

Το Star απέσπασε μια μεγάλη διάκριση, πανευρωπαϊκού επιπέδου, στην κατηγορία Social Media. Τιμήθηκε με ασημένιο βραβείο για το MasterChefGR 3 – Στρατηγική Social Media, σε συνεργασία με την εταιρία Αdjust (https://www.adjust.gr/) για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “MasterChef Greece 3”.

Τα MIXX Awards αναγνωρίζουν και βραβεύουν τις καλύτερες ψηφιακές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ευρώπη. Στη μεγάλη γιορτή του IAB Europe είχαν κληθεί να συμμετάσχουν όλες οι Ευρωπαϊκές καμπάνιες, που κέρδισαν βραβείο ψηφιακής διαφήμισης είτε στις χώρες τους, είτε σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα βραβεία IAB Europe Research Awards προβάλλουν τα σημαντικότερα projects ψηφιακής έρευνας στην Ευρώπη και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της ψηφιακής διαφημιστικής βιομηχανίας,

Τα Mixx Awards, που διοργανώνονται από τον IAB Hellas είναι τα μοναδικά διεθνή βραβεία digital, τα οποία παρέχουν αναγνωρισιμότητα και αναδεικνύουν τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές εκστρατείες της digital επικοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κριτική επιτροπή των IAB Europes Mixx Awards Europe και Research Awards 2020 συμμετείχαν από το IAB Hellas ο κ. Ανδρέας Στάϊος, Digital Director της UM και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο IAB Europe και η κ. Γεωργία Ζαχαράκη, Digital Strategy & Innovation Director, Tempo OMD.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !