Από το MasterChef... με δική τους εκπομπή


Ο Σταμάτης Κωβαίος, τον οποίο γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του MasterChef, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιους θεωρεί φαβορί από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Το φετινό MasterChef έχει καλούς μάγειρες, αλλά έχει και παιδιά τα οποία μπήκαν μέσα μόνο για ίντριγκα. Εγώ πιστεύω πολύ στον Σταύρο, στον Σταυρή και τον Τζον, που τον ξέρω και είναι φίλος. Έχουμε συζητήσει και μετά το τέλος του MasterChef θα κάνουμε εκπομπή στο σπίτι. Θα κάνουμε συνταγές για την οικογένεια, εύκολες, χαμηλές σε κόστος. Και θα έχει και καλεσμένους. Θα μας ενδιέφερε μια εκπομπή στην τηλεόραση. Μας έχει γίνει μια πρόταση και τη σκεφτόμαστε.

Ο Τζον αγαπάει πάρα πολύ τη Ελλάδα. Ξεκίνησε από το μηδέν, έμαθε τη μαγειρική τέχνη και ξεκίνησε να δουλεύει εδώ, να βγάζει τα έξοδά του, να βρει ένα σπίτι. Είχε κάποιους ανθρώπους στην Ελλάδα που του συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ» τόνισε ο Σταμάτης.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια