H Ίνα Λαζόπουλου : τι λέει το sex symbol των 90s μετά απο χρόνια

0

Το μοντέλο Ίνα Λαζοπούλου μετά απο χρόνια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λίαγκα "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λίαγκα" ,μίλησε για την ταμπέλα του sex symbol των 90s , για το πως μπήκε και πως εξαφανίστικε απο το χώρο του θεάματος αλλά και για το πως είναι σαν μητέρα.

«Πλέον ασχολούμαι με το promotion καλλυντικών. Όταν μπαίνω με αντιμετωπίζουν με… τρόμο οι πελάτες, νομίζουν ότι θα δουν κάμερες και ότι θα γίνει κάποιο σόου. Δεν μου λείπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν διάλεξα εγώ την καριέρα μου τότε, άλλοι τη διάλεξαν για μένα. Γι’ αυτό μετά μου βγήκε η αντίδραση. Έχω πολλά ταλέντα. Τώρα σπουδάζω dog grooming. Είναι η δουλειά των ονείρων μου, να ασχολούμαι με τα σκυλιά. Στην Ελλάδα όμως δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Σύντομα θα επιστρέψω στο Μαϊάμι.»


«Δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Έλεγα στην κόρη μου να μην πάει μια μέρα σχολείο για να πάμε για ψώνια και να φτιάξουμε τα νύχια μας. Δεν ήμουν ποτέ sex symbol, η Βάνα Μπάρμπα ήταν. Δεν είμαι με Έλληνα. Οι Έλληνες άντρες δεν με πλησιάζουν. Αναρωτιόμουν… τόσο χάλια είμαι; Γιατί δεν με πλησιάζει κανένας;»,δήλωσε το γνωστό μοντέλο. Πλέον ζεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !