Δημήτρης Σκουλός: «Στην αρχή με ξένισε που θα έχει αγόρια το GNTM»

Ο κριτής του Greece’s Next Top Model παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των Κουκου» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως βίωσε την καραντίνα, αλλά και για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

 Αρχικά είπε για την καραντίνα: «Εγώ επειδή δουλεύω πάρα πολύ, μακάρι να μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά και να κρατούσε η καραντίνα άλλο ένα εξάμηνο χωρίς αρρώστιες και θανάτους. Μακάρι να κρατούσαμε μόνο τα καλά από την καραντίνα. Χρειάστηκε μια πανδημία για να ζήσουμε σαν κανονικοί άνθρωποι. Περάσαμε τέλεια με τη γυναίκα μου στην καραντίνα».

Για το νέο κύκλο του GNTM είπε: « Έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν κάποιοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα. Οι συμμετοχές είναι ανέλπιστα πολλές. Περισσότερες από κάθε άλλη σεζόν. Με τα ίδια αυστηρά κριτήρια θα κρίνω και τα αγόρια και τα κορίτσια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια