Eπιστρέφει ο «Λάκης ο Γλυκούλης»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο του καλοκάγαθου Λάκη έρχεται να μας γλυκάνει με όλα όσα κάνει και να μας υπενθυμίσει ότι στο τέλος νικάει πάντα το καλό. Την Τρίτη 16 Ιουνίου οι περιπέτειες του «Λάκη του γλυκούλη» ξεκινούν στο MEGA στις 20:50.

Ο Λάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Αθώος, καλόκαρδος κι εργατικός, πορεύεται στη ζωή του έχοντας στο μυαλό του τα «πρέπει» και όχι τα «θέλω» Δουλεύει πολύ, κουράζεται, ταλαιπωρείται αλλά ποτέ δεν γκρινιάζει και ποτέ δεν τα παρατάει. Για τον Λάκη, η μεγαλύτερη περιουσία, ο πιο μεγάλος θησαυρός είναι οι άνθρωποι γύρω του, η οικογένεια και οι φίλοι του και παρότι από την οικογένειά του εισπράττει μόνο πίκρες, είναι βέβαιος πως μια μέρα η ζωή θα τον ανταμείψει με χαρά, ευτυχία και γαλήνη. Νισάφι, όμως, για τον Λάκη που αποφασίζει να πάρει την ζωή στα χέρια του, πάντα με τα μέσα που ο ίδιος θεωρεί σωστά! Αφορμή είναι η Μελίνα, ο παιδικός του έρωτας.

Δεν τον νοιάζει που πλέον είναι μόνιμα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, αυτό που τον νοιάζει είναι η καρδιά της. Εκτός από τον αδίστακτο νεοέλληνα αδερφό του κι όλων των άλλων που θέλουν να εκμεταλλευτούν το γλυκούλη Λάκη, το μεγαλύτερο του εμπόδιο είναι ο ίδιος του ο εαυτός και τα πιστεύω του.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: η Ζέτα Δούκα, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η  Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Ζωή Ναλμπάντη, ο Δημήτρης Γεροδήμος, η Ελένη Καρακάση, ο Αντώνης Αντωνίου, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, η Κατερίνα Γερονικολού, η Έλλη Γαρυφαλλίδου, ο Πάρις Λύκος, η Τιτίκα Σαριγκούλη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Διασκευή Σεναρίου: Απόστολος Τσαούσογλου

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !