Αυτό το ριάλιτι έκλεισε ο ΣΚΑΪ !


Μπρος στον δρόμο που χάραξε το STAR για τα κανάλια την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μετά από τον ALPHA που μπαίνει και αυτός στον χορό των ριάλιτι, και ο ΣΚΑΪ ακολουθεί αυτή τη φορά με ένα show makeover. Το τρέιλερ πρόκειται να αναζητά άντρες και γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους σε όλους τους τομείς. Το ριάλιτι που κάνει χρόνια θραύση στο εξωτερικό και μια εκδοχή του είχαμε δει παλαι ποτέ στο MEG,A προορίζεται κάπου στην απογευματινή ζώνη, πριν ή μετά από το My style rocks, που λένε ότι θα επιστρέψει από Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, πέρα από τους παίκτες για το νέο πρότζεκτ τα στελέχη του ΣΚΑΪ ψάχνουν ,επίσης, πέρα από τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια που θα το παρουσιάσει, και όλες αυτές τις ειδικότητες στα χέρια των οποίων οι επίδοξοι παίκτες θα εναποθέσουν τις ελπίδες για μια καλύτερη εμφάνιση, όπως μακιγιέρ, Image makers, στιλίστες, πλαστικούς χειρουργούς κ.ά.

Μάλιστα, από αυτά που μπορώ να καταλάβω, είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου για την οποία έχει γίνει τόσος ντόρος τελευταία, μια από τις προτάσεις που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ ήταν για να παρουσιάσει το συγκεκριμένο κόνσεπτ.Για την ιστορία, πάντως, το ίδιο κόνσεπτ είχε γίνει πρόταση και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τελικά έκλεισε με τον ALPHA, και εκεί η πρώην κριτής του GNTM θα συνεργαζόταν με τη μάνατζερ και μέντορά της, Έλενα Χριστοπούλου, που θα έπαιρνε μια από τις θέσεις των ειδικών.

Πάντως, το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρεθεί σε αντίπαλο κανάλι δεν σημαίνει ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ και το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Το αντίθετο, μάλιστα!

Tinasmess - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια