Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης στο «Σημείο Συνάντησης»

Χρήστος Παναγούλης
0

Τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό στούντιο με τον άνθρωπο που έχεις δημιουργήσει οικογένεια και μοιράζεσαι όχι μόνο την ίδια καθημερινότητα αλλά και την ίδια επαγγελματική ιδιότητα; Την απάντηση θα δώσουν η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, το αγαπημένο ζευγάρι έρχεται με διάθεση αφοπλιστικής ειλικρίνειας -έτοιμο να συζητήσει για όλα- στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Η Μαρία Κορινθίου που φέτος ερμηνεύει τον πιο σπουδαίο ρόλο της θεατρικής πορείας της μιλά με το σύζυγό της για την κοινή ζωή τους και την καλλιτεχνική συνύπαρξή τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναπολεί, θυμάται και περιγράφει αναμνήσεις από την εποχή που γνωρίστηκε με τη γυναίκα του και όταν αργότερα δημιούργησαν την οικογένειά τους. Ποιος ζηλεύει περισσότερο; Μετανιώνουν που δεν απέκτησαν δεύτερο παιδί; Θα παρουσιάσουν ποτέ μαζί εκπομπή;

Μία εκπομπή με έντονο το προσωπικό στοιχείο, καθώς φωτίζει την κοινή πορεία των δύο ηθοποιών και συζύγων. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μιλούν ειλικρινά, χωρίς περιστροφές και ενστάσεις, στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !