Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν μία νέα κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Η σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, θα διαδραματίζεται σε ένα στρατόπεδο και θα παρουσιάζει τα διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν μεταξύ των στρατεύσιμων. Εξ’ ου λοιπόν και ο τίτλος της σειράς, η οποία σύμφωνα με το «TV 24» θα λέγεται «Army».

Η υπόθεση

Ο υπουργός Άμυνας αποφασίζει τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτους. Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα οι δύο μονάδες πρέπει να γίνουν μία και η συ­νύπαρξη τους θα φέρει πολλές κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας.

Για την ανεύρεση του καστ θα γίνουν οντισιόν καθώς στη σειρά θα λάβουν μέρος πολλοί ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους φαντάρους. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους και η παραγωγή αναζητεί ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο θα προσαρμόσει σε στρατόπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια