Έτσι κλείνει το σίριαλ ,''Έρωτας μετά'' !


Τα τελευταία επεισόδια του «Έρωτας μετά» του Alpha δεν πρόκειται να αφήσουν παραπονεμένους τους τηλεθεατές, μιας και κρύβουν πολλές ανατροπές, συγκίνηση, χαρά και δάκρυα. Μάλιστα, η σειρά κλείνει με έναν επίλογο «κάποια χρόνια μετά», όπου οι τηλεθεατές θα δούνε πού βρίσκονται όλοι οι ήρωες και τι τους έχει συμβεί… 

O Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι ενημερώνει με στοιχεία τον Παπαδόπουλο και αποφασίζουν να κινηθούν μαζί με τον Αποστόλη στον εντοπισμό του Λεγάτου. Οι σχέση της Κατερίνας με τον Ηλία κλονίζεται σε τέτοιο σημείο που αποφασίζουν να χωρίσουν. Η Άννα την ίδια ώρα που αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος της ζητεί να επιστρέψει πίσω σ’ αυτόν γιατί κρατάει τον Δημήτρη. 

Στη συνέχεια, η Άννα θα δούμε ότι βρίσκει τον Λεγάτο τον οποίο απειλεί με όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της. Από τη πλευρά της η Όλγα κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να αποκαταστήσει το όνομά της. Όσο περνά ο καιρός η Άννα καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. 

Η ιστορία ολοκληρώνεται δείχνοντάς μας τους ήρωες μετά από κάποια χρόνια να ζούνε ο καθένας τον δικό του «Έρωτα μετά».

ΑΠΟ: Tv ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια