Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου – «Είναι φθηνό και γελοίο αυτό το πράγμα»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία απάντησε σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν παντρεύεται για να μη χάσει τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού.

Γιατί δεν θέλεις να παντρευτείς;
Έχω τάξει στον Φρέντυ να πεθάνω Γερμανού, θέλω να έχω το επώνυμό του. Έτσι θέλω να πεθάνω, είμαι ταγμένη. Εκείνος ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, ο καθοδηγητής μου, ογκόλιθος.

Του το είχες υποσχεθεί πριν φύγει από τη ζωή;
Ναι, του είχα πει ότι εγώ θέλω να γίνει έτσι. Εκείνος τότε μου απάντησε: “Όχι παπάκι, εσύ είσαι πολύ νέα, πρέπει να βρεις έναν νέο άντρα παρακάτω”. Δεν ήξερα ότι θα πεθάνει, δεν μου το έλεγε για να μην με πονέσει, ήξερε ότι δεν θα το αντέξω. Έλεγε: “ Όταν έρθει η στιγμή, θα γεράσω μαζί σου, επειδή είμαι ο μεγάλος της… παρέας”. Στη συνέχεια μου είπε ότι είναι πολύ άρρωστος και να σκεφτώ σιγά-σιγά να βρω έναν νεότερο, κοντά στην ηλικία μου.
Με τον Φρέντυ είχαμε διαφορά ηλικίας αλλά δεν φαινόταν, γιατί ήταν ο αιώνιος έφηβος. Τότε του είπα “είσαι σαχλός, τι είναι αυτά που λες; Εγώ θα πεθάνω Γερμανού”, κι εκείνος απάντησε “Θα μου άρεσε, αλλά μην το κάνεις”. Ήξερε αυτό που θα συμβεί, όπως και το ότι ήμουν δεμένη μαζί του και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω εύκολα. Ήδη από υπερευαισθησία, είχα πάθει ένα ατύχημα όταν είχα χάσει τη μαμά μου.

Ορισμένοι θεωρούν ότι κάποιο… ρόλο παίζει και το ότι έχεις τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού.
Είναι φτηνό για μένα αν το σκέφτονται έτσι. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ έτσι, παρόλο που έχω αποκαλύψει ότι έχω χάσει όλη μου την περιουσία από χαζομάρα.

Σε ενοχλεί όταν το ακούς αυτό;
Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι κομψό, είναι φθηνό και γελοίο. Καταρχάς, έχουν κόψει τόσο πολύ τη σύνταξη του Φρέντυ που πραγματικά δεν θα άξιζε τον κόπο. Είναι ανθρώπινο θέμα, φύσης, θέσης, απόφασης, σκεπτικού, είμαι εγώ. Είναι καλό άτομο ο Δημήτρης, ο Φρέντυ θα χαιρόταν. Πόνεσε που “έφυγε” και μ’ άφηνε, μάλιστα μου έλεγε: “Η Ναταλία θα το ξεπεράσει, γιατί είναι πιο δυνατή από σένα, εσύ δεν είσαι δυνατή”. Είχα και το ιστορικό της παράλυσης, δεν ήθελα να μείνω ανάπηρη, ήθελα να χορέψω πάλι και πονούσα φρικτά.
Έκανα ενέσεις κορτιζόνης, είχα παχύνει, είχα πάρει πολλά κιλά, ήμουν χοντρή. Το πάλεψα, αδυνάτισα και βγήκα να χορέψω ημιπαράλυτη, στηριζόμουν στον Σειληνό και χόρευα. Στην πλατεία του θεάτρου ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Κώστας Βενετσάνος μού πετούσαν λουλούδια, τριαντάφυλλα, είχε γίνει χαμός τότε. Ο Φρέντυ το ήξερε αυτό και φοβόταν, όπως πιστεύω ότι ο Φρέντυ ήταν συγγενής μου, κι όχι απλά ένας σύζυγος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !