Στον πάγκο ξανά ο Λιάγκας για το α' μισό - Δεν υπάρχει πρότζεκτ από τον ΣΚΑΪ

0

Εκτός τηλεοπτικού «αέρα» μένει για το α’ μισό της επόμενης σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας, παραμένοντας ,όμως, στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, με την κατάσταση να είναι όμοια με την τελευταία περίοδο του δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1.

Το ραντεβού μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα και στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως...διαφωνούν! Ωστόσο, σε αυτό που συμφώνησαν ήταν στο μέλλον της εκπομπής ,«Μεσημέρι», καθώς ούτε το κανάλι αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμούν να συνεχιστεί. Ήδη στη συγκεκριμένη ζώνη για την επόμενη σεζόν κατευθύνεται με νέα εκπομπή η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, που εργάζεται στο Κρήτη TV. 

Στον δημοσιογράφο προτάθηκε η «μετακόμιση» στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου με infotainment εκπομπή, όμως εκείνος την αρνήθηκε, καθώς οι δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στα παιδιά του. Άλλωστε, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό του, που αναφέρει ρητά παρουσίαση καθημερινής εκπομπής ή κάποιου βραδινού πρότζεκτ (late night, σόου ή παιχνίδι). Χώρος για late night εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη του ΣΚΑΪ δεν υπάρχει λόγω της έλευσης από Σεπτέμβριο του «Big Brother», χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται για το β’ μισό της σεζόν. 

Πάντως, σε καμία περίπτωση ο ΣΚΑΪ δεν δείχνει στην παρούσα φάση τη διάθεση να αποδεσμεύσει τον δημοσιογράφο, μεταθέτοντας τις συζητήσεις μαζί του γι’ αργότερα.Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «TV Έθνος», το διετές συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ (λήγει τον Ιούνιο του 2021) έχει πρόβλεψη πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί τηλεοπτικά ο δημοσιογράφος τουλάχιστον τη μισή σεζόν (α’ ή β’ μισό). Σε διαφορετική περίπτωση ενεργοποιούνται οι σχετικές ρήτρες. Εφόσον ,λοιπόν, ο σταθμός δεν τον αξιοποιήσει στο β’ μισό της σεζόν, εκείνος μπορεί να ζητήσει βάσει συμβολαίου την αποδέσμευσή του. Κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει, τηρώντας στάση αναμονής. 

Πληροφορίες επιμένουν πως αν και ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες βολιδοσκοπήσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν μπήκε σε συζητήσεις, καθώς είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει, άλλωστε, και όταν είχε προσεγγίσεις την περίοδο που ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, χωρίς και πάλι να αξιοποιείται τηλεοπτικά από το κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !