Ρήγας - Αποστόλου: Έτσι έκλεισαν στην ΕΡΤ για την κωμική σειρά...

0


Επιστρέφετε στην τηλεόραση με μια ολοκαίνουργια σειρά, την οποία και υπογράφετε ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα…  

Εγώ στη ζωή γενικώς έχω μια αρχή που λέει ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν μπορεί να τα αποφύγεις. «Η τούρτα της μαμάς» ήταν μια ιδέα που είχαμε πολύ παλιά με τον Αλέξανδρο, την αφήσαμε γιατί μας προέκυψαν διάφορα και πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να την προχωρήσουμε. Είμαστε και οι δύο σε μια ηλικία που πλέον βλέπουμε τα πράγματα πιο τρυφερά και η ''Tούρτα'' αγγίζει ένα πολύ συναισθηματικό-ευαίσθητο θέμα, καθώς στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια. Το στόρι μας, λοιπόν, έχει να κάνει με μια οικογένεια πολύ δεμένη. Ένα ζευγάρι που είναι μαζί 35 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένο. Έχουν και τρία παιδιά -όλα αγόρια-, ενώ στο σπίτι υπάρχει και μια γιαγιά λίγο αναπάντεχη θα έλεγα. Επίσης θα δείτε να κυκλοφορεί και ένας τύπος ονόματι Ακύλας, που υποδύεται τον αδελφό του ζευγαριού και είναι θεατρικός κριτικός, που εκβιάζει όλο το ελληνικό σύστημα της σόουμπιζ «για να τα παίρνει». Κάποια στιγμή θα δείτε και ένα πολύ όμορφο κορίτσι, είναι το ψυχοπαίδι της οικογένειας και είναι κωφάλαλη. Σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε τρεις με τέσσερις γκεστ.  

Ακούγοντάς σας να μου περιγράφετε την ιστορία της «Τούρτας», μου θυμίσατε τη σειρά, «Το σόι σου» ,του Alpha… 

Όχι, δεν έχει καμία σχέση. Στη σειρά, «Το σόι σου», υπήρχε μια ενδοοικογενειακή κωμική βία σε εισαγωγικά. Ενώ τώρα πρόκειται για μια ιστορία οικογενειακή. Απλώς δεν μπορούσε να βγει από τα μυαλά τα δικά μας κανονική. Δεν είναι το καθαρόαιμο family. Γιατί δεν είναι καθαρόαιμοι και αυτοί που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια.  

Έχουν βρεθεί οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες της σειράς σας;  

Το ζευγάρι θα το υποδυθούν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ τον δαιμόνιο Ακύλα ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθεσία. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο καστ, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.  

Με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο γράψατε ορισμένες από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, είχαν χωρίσει οι δρόμοι σας, ξαναβρίσκεστε και πάλι έπειτα από 5 χρόνια. Έχουν εκλείψει πλέον οι διαφορές που σας χώριζαν; Τι σας έφερε πιο κοντά;  

Όλα κύλησαν πολύ ομαλά, σαν να είχε περάσει μια μέρα. Δεν είχε συμβεί κάτι. Νομίζω ότι μας έφαγε η κρίση και τους δύο, καθώς είχε τελειώσει η τηλεόραση και το θέατρο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαμε ζήσει στις καλές μέρες. Δεν έβρισκες αυτά που ήθελες. Νομίζω ότι είχαμε στερέψει και είχε κολλήσει το μυαλό και των δύο μας.   


Όταν βρεθήκατε ξανά συζητήσατε τα παλιά;  

Όχι, δεν έχει αξία. Είναι λίγο μνημόσυνο αυτό. Το τι έχει γίνει, το τι έχει μείνει και το τι έχει ραγίσει ,νομίζω αυτά είναι πράγματα που τα βρίσκεις στη διαδρομή. Είμαστε και 24 χρόνια μαζί. Είναι μια σχέση ζωής αυτή. Δεν διαλύεται έτσι μια τέτοια σχέση. Έχουμε δεθεί με τόσα πράγματα που δύσκολα τα ξεπερνάς αυτά. Ανανεώθηκα παρά πολύ από αυτή την εκ νέου συνεργασία μας γιατί είχα τελματώσει λιγάκι. Τώρα είμαστε σε μια φάση που τραβάει ο ένας τον άλλο, γιατί και οι δυο μας είχαμε ψιλοκολλήσει.  

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με την ΕΡΤ;  

Κατατέθηκε κάποια στιγμή η σκέψη μας, όχι σαν πρόταση, σε κάποιους ανθρώπους της ΕΡΤ για να μας πουν τη γνώμη τους. Και κάποια στιγμή μας πήραν τηλέφωνο άνθρωποι της νέας Διοίκησης δείχνοντας ουσιαστικό ενδιαφέρον για συνεργασία. Είδα ανθρώπους πάρα πολύ ευέλικτους, πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει στη μέχρι τώρα διαδρομή μου. Παράλληλα είμαι συγκινημένος που επιστρέφω στην ΕΡΤ με μια σειρά, αφού χρόνια πριν, σε ηλικία 19 ετών, έκανα εκεί τα πρώτα μου δημοσιογραφικά βήματα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος για την επάνοδο της ΕΡΤ στη Μυθοπλασία. Έχουν γίνει σπουδαίες δουλειές στο κομμάτι αυτό κατά το παρελθόν και ,όπως διαπίστωσα, φέτος η ΕΡΤ θα έχει ωραίες σειρές στο πρόγραμμά της.

Ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, που αναλαμβάνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα το νέο ,κωμικό σίριαλ της ΕΡΤ, μίλησε στο Tv Έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !