Σε συζητήσεις για την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ η Τατιάνα...


Με τη μεταγραφή της να αποτελεί το θέμα των ημερών και τις πληροφορίες μέχρι τώρα να την ήθελαν να αναλαμβάνει τελικά εκπομπή στο MEGA, ο Κώστας Τσουρός έφερε μέσα από το «Καλύτερα δε Γίνεται» νέες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της ισχυρής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου δέχθηκε εκ νέου πρόταση από τον ΣΚΑΪ, να αφήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και να μεταφερθεί στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του σταθμού, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από τον κύκλο της παρουσιάστριας.

Eντύπωση προκαλεί το πως θα χωρέσει. Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι στη ζώνη 3-5 και το "My style rocks" στο 5-8. Εκτός, και αν έχουμε σημαντική μείωση στη διάρκεια του ριάλιτι μόδας.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Konis είπε…
Μήπως είναι plan b και δεν βγει το my style rocks ούτε την νέα σεζον επίσης μια άλλη σκέψη είναι μήπως καταργηθεί η μεταφερθεί νωρίτερα το δελτίο ειδήσεων και θα ξεκινάει στις 13:30 και θα τελειώνει 14:00 μετά θα ακολουθεί η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά 14:00-16:00 και η Τατιάνα 16:00 με 18:30 και το my style rocks 18:30 με 19:50 μόνο έτσι βγαίνει το πρόγραμμα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βασικά θα αντικαταστήσει τον Μουτσινα, υπάρχει μια πληροφορία οτι ο Μουτσινας φεύγει από το Σκάι