Αθηνά Οικονομάκου: «Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για παρουσίαση»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο περιοδικό «TV Έθνος» παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και γιατί η απάντηση της σε αυτές ήταν αρνητική.

Το όνομα της κουμπάρας σου, της Βάσως Λασκαράκη, ακούστηκε για την παρουσίαση εκπομπής. Πως θα σου φαινόταν να δεις την Βάσω παρουσιάστρια. Εσύ τι της είπες;
Είναι γενικά ταλαντούχο πλάσμα, όχι μόνο στο κομμάτι της υποκριτικής. Είναι σαν αδελφή μου η Βάσω. Είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της και αν επιλέξει κάτι τέτοιο θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία. Την πιστεύω πολύ γενικότερα. Είμαι μαζί της σε ό,τι κι αν αποφασίσει.  

Εσένα σου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση;
Μου έχουν γίνει αρκετές.

Γιατί δεν τον έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα; Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε ως παρουσιάστρια στο μέλλον;
Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Δεν είμαι ούτε αρνητική, ούτε θετική. Είχα προτάσεις παντελώς αδιάφορες, υπήρξαν και άλλες που τις σκέφτηκα πολύ σοβαρά. Κατέληξα τότε πως δεν ήμουν έτοιμη.  Και δεν ήταν κάτι που συναγωνιζόταν το αντικείμενο μου. Δηλαδή ρόλο στην μυθοπλασία. Αυτό ξέρω να κάνω καλά κα σε αυτό νιώθω ασφαλής. Όταν παίρνεις λοιπόν το ρίσκο για κάτι άλλο, πρέπει να είσαι έτοιμος, να γίνει την σωστή στιγμή και να υπάρχει χρόνος να επενδύσεις σε αυτό. Εγώ δεν είχα αυτήν την δυνατότητα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Θα έπρεπε να ασχολούμαι όλη μέρα με αυτό. Δεν είμαι τώρα σε αυτήν την φάση. Για να μου το προτείνουν επαναλαμβανόμενα, βέβαια, κάτι βλέπουν. Και εγώ ότι μπορώ να το κάνω -και ίσως καλά- κάποια στιγμή. Όχι όμως τώρα, δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !