Η συγγνώμη του Γιώργου Λασκαρίδη στις ... κομμώτριες

0

Πρόσφατα μάθαμε πως ο πρώην παίκτης του Masterchef Γιώργος Λασκαρίδης έχει ενταχθεί στην οικογένεια της Panik Entertainment Group, γνωστή μέσα από συνεργασίες της με μουσικούς καλλιτέχνες.
Στο "DOT" βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης και μίλησε για το πότε θα γίνει ο γάμος του αλλα και την ... συγγνώμη προς όλες τις κομμωτριες .


«Παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος…. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, να είναι και λίγο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός. Η Λότους είναι μια υπέροχη κοπέλα. Η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη, με αγαπάνε πολύ, αγαπάνε την Ελλάδα και θέλουν όλοι να έρθουν στον γάμο οπότε θέλουμε και κάτι παραδοσιακό μέσα σε αυτό αλλά να έχει και το ονειρικό»


Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την πρώην παίκτρια του Masterchef Κατερίνα Λένη η οποία συζητήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. «Την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, ήμουν εκτός εαυτού. Και είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια… Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω… Μου έκαναν εντύπωση αυτά που έλεγε για μένα η Κατερίνα. Δεν τα έλεγε μπροστά μου. Ήξερα ότι δε με συμπαθεί αλλά δεν ερχόταν μπροστά μου να μου πει ότι είμαι διπρόσωπος κτλ» δήλωσε ο Γιώργος Λασκαρίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !