Έρχεται η μεγάλη επιστροφή - Δίνει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Μικρούτσικος

0

Δρομολογείται η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί μέσα από το πρόγραμμα με το οποίο ταύτισε μεγάλο μέρος της τηλεοπτικής του καριέρας και δεν είναι άλλο από το «Big Brother». Άλλωστε, ο τελικός του πρώτου κύκλου του ριάλιτι εγκλεισμού στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με νικητή τον «Τσάκα» είχε φθάσει σε τηλεθέαση στο δυσθεώρητο ποσοστό του 82%. Έτσι, αποδόθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο και ο χαρακτηρισμός του Mr. Reality.

Προ καραντίνας που έφερε και την αναβολή έναρξης του «Big Brother» με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη είχε ακουστεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι η «φωνή» του «Big Brother». Αυτό ,όμως ,δεν μπορούσε να συμβεί γιατί σύμφωνα με τη ''βίβλο'' του ριάλιτι η φωνή δεν πρέπει να είναι αναγνωρίσιμη στο κοινό. Επίσης, συνέπεσε με την περίοδο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από τον χαμό του αδελφού του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά. Το νέο Big Brother θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής του ριάλιτι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε έναν ξεχωριστό ρόλο, και, ταυτόχρονα, συμπληρωματικό στον παρουσιαστή. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει την ιδιότητα του κριτή.Επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιες ειδικές αποστολές των παικτών του «Big Brother» ενώ ,παράλληλα, θα είναι οικοδεσπότης σε έναν ειδικό χώρο που θα ονομάζεται special room και θα είναι το μοναδικό σημείο που θα επικοινωνούν οι παίκτες με τον έξω κόσμο θα βρίσκεται εκεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα του ριάλιτι με τον προγραμματίζεται για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. 

Από το 2001 μέχρι το 2003 ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε τις τρεις πρώτες σεζόν του Big Brother στο κανάλι του ANT1 (την τρίτη σεζόν είχε μετονομαστεί σε The Wall).

Πηγή: TV Ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !