Τσακωμός πριν την πρεμιέρα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Ένα ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο "Happy Day" αφορά το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEΝ, πριν καν αυτή ξεκινήσει. Να θυμίσουμε πως παρουσιαστές θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κάκαβα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα.

Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τσακώνονται τα δεύτερα βιολιά με τα τρίτα για... τη μαρκίζα. Tragic. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας να δούμε τι συμβαίνει στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιωματικά ο Γρηγόρης πρέπει να είναι πιο μπροστά αφού έχει με διαφορά τα περισσότερα έτη εμπειρίας σε ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή.
    Πάνε να το παίξουν παρουσιαστές ο Ετεοκλής και η Ελένη επειδή έτσι τους έταξε ο Κοκλώνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γκουνταρας γνωστη κατινα που δημιουργει προβληματα πολυ συχνα σε ολους, καλυτερα να αποφευγει καποιος να συνεργαζεται μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γκουντάρας μάλωσε και με Τσολάκη για να μην ξεχνώμαστε και αφήστε που όταν τον ρωτάνε σε συνεντεύξεις δεν θέλει να λέει για αυτήν και το μόνο που λέει μετά από κάποια λεπτά ότι δεν ήταν καλή η συνεργασία μαζί της.Πως να μην ήταν αφού ήθελε να είναι συμπαρουσιαστής η να έχει παραπάνω λόγο στην εκπομπή...
    Για τα τωρινά 100% ο Γκουντάρας θα τον άρχισε τον καυγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !