Η Ηλιάνα μιλά για πρώτη φορά για τη συμφωνία με τον ALPHA


Το νέο του απόκτημα, την πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσίασε ο Alpha σε ένα cocktail party χθες το απόγευμα,  στο εστιατόριο: Botrini’s Restaurant, στο Χαλάνδρι. Η πρώην κριτής του GNTM, εμφανίστηκε απαστράπτουσα μέσα στο εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμά της και δεν σταματούσε να μοιράζει χαμόγελα. Το media.gr ήταν εκεί και μίλησε αποκλειστικά με την παρουσιάστρια για τα νέα της σχέδια στον Alpha.

«Θα είναι μια εκπομπή που θα αφορά τις γυναίκες. Θα μιλάω πολύ, θα έχω και παρέα…», είπε, χωρίς να θέλει ακόμα να αποκαλύψει την ώρα προβολής καθώς πληθαίνουν τα σενάρια που την θέλουν να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη.

«Θα υπάρχει ομάδα, δεν την έχουμε βρει ακόμα, και το κανάλι αναζητά τους κατάλληλους ανθρώπους και φυσικά του έχω εμπιστοσύνη γιατί ξέρει καλύτερα», εξηγεί.

Η ίδια παραδέχεται πως το τηλέφωνό της χτύπησε αρκετές φορές. «Ναι είχα πολλές προτάσεις και από διαφορετικά κανάλια. Υπήρχε και πιο εύκολη πρόταση, στο κόνσεπτ ,στην ώρα ,αλλά επέλεξα με βάση την καρδιά μου».

Η Ηλιάνα δεν περίμενε ερχόμενη από το εξωτερικό πως θα έκανε τηλεόραση. «Η αλήθεια είναι πως μέσα μου ήξερα για κάποιο λόγο πως θα είμαι στο GNTM χωρίς καν να με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν περίμενα πως θα έκανα κάποιο βήμα μετά. Αλλά αγάπησα την τηλεόραση και με αγάπησε και εκείνη και έγινε η παντρειά!» ,ολοκληρώνει.

Media.gr - Σπυριδούλα Τριάντου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια