ALPHA: Η νέα δραματική ερωτική σειρά με πρωταγωνιστές έκπληξη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν κάνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς προσπαθώντας να «χτίσουν» ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή στη διανομή, αφού στο καστ θα δούμε ηθοποιούς που είναι πολύ επιλεκτικοί… και τηλεοπτικά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και κυρίως από την ιστορία που πρόκειται για δραματική ερωτική σειρά με τους ήρωες να έχουν πολλά κρυμμένα μυστικά που όταν έρχονται στην επιφάνεια προκαλούν πολλές ανατροπές. Προς το παρόν δεν έχει… κλείσει ο τίτλος της, αλλά έχουν κλείσει ορισμένοι από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν και μάλιστα ανάμεσά τους υπάρχουν ονόματα έκπληξη.

Κατ’ αρχάς ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού που η επιστροφή της σε τηλεοπτική σειρά μας προϊδεάζει θετικά για την ποιότητά της, γνωρίζοντας πως η σπουδαία ηθοποιός είναι πολύ επιλεκτική και… δύσκολη να πει το «ναι» αν δεν είναι κάτι αξιόλογο.

Εκτός όμως από την καταξιωμένη ηθοποιό το ντεμπούτο της τηλεοπτικά και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να κάνει μία νέα ηθοποιός που έχει κερδίσει όμως με τις ερμηνείες της σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις. Ο λόγος για τη Μαίρη Μηνά που δικαιολογημένα για όσους την έχουν δει στο θέατρο θεωρείται από τις καλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ALPHA ώστε να ερμηνεύσει έναν ρόλο… που θα συζητηθεί πολύ.

Ένα ακόμα πρόσωπο που φαίνεται πως θα ανήκει στο δυναμικό της σειράς είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου που έχει αποδείξει και τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά ότι είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς, καταφέρνοντας να «χτίζει» διαφορετικούς χαρακτήρες και να μην… αφήνεται σε ευκολίες.

Τέλος, για να μην… προδώσουμε περισσότερα θα αναφέρoυμε ότι τη συνεργασία του με τον ALPHA μέσα από την καινούργια σειρά θα ανανεώσει και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που φέτος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Έρωτας μετά», κερδίζοντας για ακόμα μία φορά θετικές κριτικές για την ερμηνεία του.

Αυτοί λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, θα είναι ορισμένοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της καινούργιας δραματικής ερωτικής σειράς που ετοιμάζει ο ALPHA για την επόμενη σεζόν με σκοπό να προβάλλεται δύο με τρεις φορές τη βδομάδα. Πάντως με όσα έως τώρα έχουμε μάθει φαίνεται πως δημιουργούν μία καλή σειρά και αναμένεται να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !