Φεύγει από τον ΣΚΑΪ και συμφώνησε με τον ALPHA! Όλο το ρεπορτάζ...

0

Πέρσι, για… τα πλάνα του, κόντεψε να γίνει πόλεμος ανάμεσα σε δυο παρουσιαστές πρώτης γραμμής στον ΣΚΑΪ. Φέτος, έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα σε δυο κανάλια. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαχνή, τον σκηνοθέτη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος αν και είχε συμφωνήσει να δουλέψει και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και σε αυτή του Νίκου Μουτσινά, τελικά ο τελευταίος άσκησε βέτο και τελικά πέτυχε να κρατήσει μόνο για τον εαυτό του τον γνωστό σκηνοθέτη.Κι αν στην αρχή της σεζόν δυο παρουσιαστές μονομάχησαν για χάρη του, φέτος η μάχη μεταφέρθηκε ανάμεσα σε δυο κανάλια. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Γιαχνής διανύει τις τελευταίες μέρες του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ,έχει ήδη κλείσει με τον ALPHA και σήμερα(ενν. 4/6/20)  έκανε και την επίσημη πρώτη του στη δημοσιογραφική “μάζωξη” για την παρουσίαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι. 

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στην παρέα των στελεχών του ALPHA και καθόλου δεν κρυβόταν για την εμφάνισή του αυτή. Ο ίδιος θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ για έναν περίπου μήνα ακόμη, μέχρι ,δηλαδή, τις 3 Ιουλίου και από τις 6 του ίδιου μήνα θα αναλάβει καθήκοντα chief director στο κανάλι του Πικερμίου, ως επικεφαλής όλων των σκηνοθετών του καναλιού, ενώ πρόκειται να σκηνοθετήσει και δυο εκπομπές: μια ψυχαγωγική και μια ενημερωτική βραδινή με την πρώτη να είναι αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, γεγονός που εξηγεί και τον λόγο που έδωσε το παρών στην παρουσίαση.

ΑΠΟ: Tinasmess.gr  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !