Πού είχε πρωτιές ο Alpha για τον Μάιο

0

Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του Alpha τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και τις καθημερινές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πρώτες στην προτίμηση των τηλεθεατών για τον μήνα Μάιο ήταν οι εκπομπές του Alpha: «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Kitchen Lab», «Φως στο τούνελ» και «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». 

Ο Νίκος Μάνεσης αποδείχθηκε ο ισχυρότερος παίκτης της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου και αυτόν τον μήνα, αγγίζοντας την κορυφή της τηλεθέασης ,καθώς στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 25,3% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 13,5 μονάδες (OPEN 11,8%, STAR 10,2%, ΣΚΑΙ 7,8%, ΑΝΤ1 5,7%, MEGA 5,4%).  Σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 35,1%, ενώ 1.402.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό. 

Στο μαγειρικό εργαστήρι του Άκη Πετρετζίκη, «Kitchen Lab», μαγείρεψαν έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο 1.011.000 τηλεθεατές. Τις συνταγές του αγαπημένου σεφ παρακολούθησε το 14% του δυναμικού κοινού 18-54.

Η αγαπημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,4%, ενώ 1.423.000 τηλεθεατές «μουρμούρισαν» έστω για 1 λεπτό κατά μέσο όρο τον μήνα Μάιο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !