Εκπλήξεις από την ΕΡΤ στον τομέα Μυθοπλασίας - Ετοιμάζουν 5 σίριαλ!


Δυναμικά στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών επιχειρεί να μπει η ΕΡΤ όσον αφορά την ψυχαγωγία, εγκρίνοντας, για πρώτη φορά εδώ και 21 χρόνια, καθημερινή σειρά. Ενόψει της νέας σεζόν, η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται σε τελικό στάδιο έγκρισης για μία νέα καθημερινή σειρά με κωμικό οικογενειακό περιεχόμενο, που θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά βασίζεται σε ξένο φορμάτ με τίτλ,ο “No matter what”, και αφορά την ιστορία με δύο ξαδέλφια που κληρονομούν από τον παππού τους ένα εκατομμύριο ευρώ με την προϋπόθεση να επιστρέψουν για έναν χρόνο στο χωριό. Την πρόταση κατέθεσε στην ΕΡΤ ο παραγωγός, Γιάννης Καραγιάννης, με μεγάλη εμπειρία σε καθημερινές σειρές, που υπογράφει, μεταξύ άλλων, τις “Άγριες Μέλισσες” (ΑΝΤ1) και το “Έλα στη θέση μου” (ALPHA). Οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια, ενώ η τελική συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες. 

Παράλληλα, θα βγει στον αέρα η σειρά με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία με τίτλο τα “Καλύτερά μας χρόνια”, ενώ ετοιμάζονται και άλλες τρεις εκ των οποίων η μία αφορά ένα τύπου “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Λεκάκη, με τις δυο γυναίκες να επικεντρώνονται σε θέματα της επικαιρότητας μέσα από μια γυναικεία ματιά.

Τinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια