Εξέλιξη-βόμβα: Δεν βγαίνει το Y.F.S.F στο Α μισό! Ψάχνει νέο σόου ο ΑΝΤ1...

Και ενώ θεωρούσαμε πως τη συνέχεια του 6ου κύκλου του "Υour face sounds familiar" θα τη δούμε από το Α μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τελικά τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη "Real Life" καταθέτει πληροφορία-βόμβα. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της αναφέρει πως το σόου μεταμφιέσεων δεν θα επιστρέψει, παρά μόνο για 7ο κύκλο στο Β μισό της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τον Φθινόπωρο, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναζητούν μουσικό σόου ώστε να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Εξετάζονται διεθνή φρομάτ, γνωστά και μη, και αναμένεται να πάρουν τελικές αποφάσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.  

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Επιβεβαιώνει τις φήμες για ουσιαστικό κόψιμο του show, με πρόφαση Κορονοιου αλλά η πραγματική αιτία είναι η κακή επιλογή παικτών, η αδύναμη κριτική επιτροπή και η μείωση της διαφήμιση. Ευκαιρία βρήκαν

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Κι εγώ θεωρώ ότι ευκαιρία βρήκαν τώρα με το πάγωμα της διαφήμισης να το ξαποστειλουν και να φτιάξουν νέο καλύτερο κύκλο του χρόνου. Εγώ πιστεύω ότι το fame story πρεπει να επαναφέρουν με σοβαρή παραγωγή όμως. Αν το στήσουν σωστά θα πάει πολύ καλα. Και να βάλουν σοβαρό παρουσιαστή. (Πχ Γρηγόρη)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρός παρουσιαστής ο Γρηγόρης;;; αληθεια Τώρα;;; ������.