Έτσι θα επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΙ

Χρήστος Παναγούλης
2

Να  επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΙ θέλει ο Τούρκος παραγωγός παρά τα αποθαρρυντικά νούμερα που σημείωσε  το τελευταίο  «Ελλάδα Τουρκία». Έτσι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα ξαναμπεί το reality επιβίωσης την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ενώ  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του media.gr, στόχος  του παραγωγού είναι να δημιουργήσει ξανά το Survivor 1 που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά δεν θα κάνει «πειράματα», δεν θα δημιουργήσει ομάδες παρά θα βασιστεί στο κριτήριο επιλογής του ΣΚΑΙ σε ότι αφορά τους παίκτες παρόλο που ο Ατζούν  βλέπει πάντα όλους τους υποψήφιους και δίνει το τελικό οκ. Οι άνθρωποι του καναλιού που ανέλαβαν τις συνεντεύξεις των παικτών και τα τεστ, έκαναν μια πολύ καλή δουλειά καθώς οι χαρακτήρες που επιλέχθηκαν στην 1η σεζόν έφεραν στον ΣΚΑΙ τα απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης που όλοι γνωρίζουμε.

 Στα πρόσωπα των νέων παικτών, θέλουν  να βρουν ήρωες σαν τον Ντάνο, ευαίσθητες ψυχές σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και καυστικούς χαρακτήρες σαν τον Ορέστη Τσάνγκ.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΨΗΛΆ ΤΟ SURVIOR ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΌΣΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΟΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να κανουν,τα νουμερα του survivor 2017 δεν προκειται να τα ξαναδουν.Τα βαρεθηκε ο κοσμος τα ριαλιτυ τετοιου τυπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !