Ετοιμάζουν σίριαλ στο STAR !


Οι υπεύθυνοι του Star σχεδιάζουν, υπό άκρα μυστικότητα, το πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θέλοντας να διατηρήσουν τη δυναμική τους στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, πέρα από τον νέο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», του «MasterChef», και του «Dancing with the Stars», έχουν στα σκαριά και μία νέα σειρά ελληνικής παραγωγής.Πρόκειται για μία αισθηματική κομεντί σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα - Δήμητρας Σακαλή που παρουσιάζει έναν απαγορευμένο έρωτα. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά και οι πρώτες συζητήσεις για τη στελέχωση του καστ.

Πηγή: MYtv
 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Νίνα είπε…
Γιατί όχι; Αν και παλιότερα το σταρ είχε ξαναπροσπαθήσει με τη μυθοπλασία με αποτυχία. Τότε όμως δεν είχε την δυναμική που έχει σήμερα, δεν ήταν το πρώτο κανάλι. Αν η δουλειά είναι προσεγμένη, με καλούς ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές, με έξυπνο, ενδιαφέρον και ιδιαίτερο ελληνικό, και όχι αντιγραφή ξένου, σενάριο τότε έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά. Είδωμεν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θυμάμαι το Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα με τη Μπάρμπα αυτό γιατί δε το βάζουν επανάληψη
Ο χρήστης TV είπε…
Άντε μακαρι να πετύχει για να αφήσουν σιγά σιγά τα reality
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα αφήσουν τα reality. Θα τα περιορίσουν για να δώσουν χώρο και στον alpha. Όταν παίζει σειρά ο alpha το star θα έχει reality, κι όταν παίζει σειρά το star ο alpha θα έχει reality.