Όσα θα δούμε απόψε στο «Special Report»

Χρήστος Παναγούλης
0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Μετά από έξι εβδομάδες καραντίνας, η άρση των πρώτων μέτρων περιορισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι γεγονός. Το «Special Report» παρουσιάζει μία μεγάλη έρευνα για τη δύσκολη μετάβαση που επιχειρείται, πλέον, και στην Ελλάδα. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την οικονομία, την παιδεία, τις συγκοινωνίες, αλλά και για το ίδιο το σύστημα υγείας;

Ο Τάσος Τέλλογλου συνομιλεί με κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες της «επιτροπής Τσιόδρα», αλλά και με ειδικούς από το Χονγκ Κονγκ και την Αυστρία, όπου η άρση του lockdown επιχειρήθηκε νωρίτερα, αναζητώντας απαντήσεις για τα τεστ, την ανοσία, τη μεταδοτικότητα του ιού στα παιδιά και την απειλή ενός δεύτερου κύματος εξάπλωσης του κορονοϊού. Επίσης, η κάμερα της εκπομπής μπαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου ο Νίκος Χαρδαλιάς παρακολουθεί με τους συνεργάτες του την εξέλιξη των κρουσμάτων στη χώρα και απαντά σε κομβικά ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση της επόμενης μέρας.

Ακόμη, παράγοντες της αγοράς, του τουρισμού, εκπαιδευτικοί, γονείς και ευπαθείς ομάδες εκφράζουν στην εκπομπή τις ανησυχίες τους για τη δύσκολη μεταβατική περίοδο που ξεκινά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !