Η μάχη στο PRIME TIME...


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ... Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 30/5/2020:

Πρόγραμμα 18-54

JUST THE TWO OF US 12,7
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 10,9
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (ANT1) 14,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (ΑΝΤ1) 13,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (MEGA) 6,8
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ 3,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (STAR) 9,1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (ALPHA) 15,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (ALPHA) 8,9

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Πρώτη φορά βλέπω ένα πρόγραμμα να κάνει 12 και να το εκθειάζουν όλοι ότι σκίζει. Μα καλά πόσο τους πληρώνει ο Κοκλώνης να τον γλύφουν? Πάλι καλά εσείς ανεβάζετε τους μέσους όρους και βλέπουμε ότι μας κοροϊδεύουν γιατί προς στιγμήν με αυτά που διαβάζω νόμιζα ότι κάνει 25-30
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σημασία έχει και το κανάλι. Είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο του καναλιού ή δεν είναι; Το 12 και το 16 που έκανε το προηγούμενο Σάββατο είναι πολύ πάνω από το γενικό που κάνει το κανάλι που παίζει, το 8 δηλαδή.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Μίλησα συγκεκριμένα νομίζω για δημοσιογράφους που μιλάνε για την επιτυχία της χρονιάς. Δεν ανέφερα ούτε το κανάλι ούτε τίποτα. Αλλά μην τρελαθουμε κιόλας. 12 έκανε όχι 20 ούτε καν 17-18. Και βλέπουμε ότι το εκθειάζουν λες και τα έχουν πάρει χοντρά. Και πες οκ την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 16 καλά έκαναν και το είπαν (αν και μόνο του έπαιζε μην τρελαθουμε) αλλά εδώ έκανε 9 τα εκατό και γραφανε μεγάλη επιτυχία και καλα στην Αττική η στο Τουίτερ. Ας συνέλθουμε. Ένα μέτριο πρόγραμμα είναι και από άποψη αισθητικής και από άποψη τηλεθέασης. Και το κανάλι το συγκεκριμένο έχει κάνει 30αρια με το κόκκινο ποτάμι πχ. Αν ήθελε ο κόσμος θα το έβλεπε σε οποιοδήποτε κανάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί σε ενοχλεί αν το εκθειάζουν; Δηλαδή ότι κάνει 40% είναι υψηλής αισθητικής κι αν κάνει 10% δεν είναι; Από πότε η ποιότητα ή η αρτιότητα ενός προγράμματος σημαίνει και υψηλή τηλεθέαση; Με τη λογική αυτή το master chef πρέπει να πάρει emmy. Αν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει να αρέσει σε κανένα. Και στη τελική είναι μια εκπομπή ίντριγκας και όπως όλες οι εκπομπές αυτού του είδους προκαλούν σχόλια και τζέρτζελο. Σιγά μη φάει μποϋκοτάζ επειδή δεν αρέσει σε σένα.