O Mάριος Αθανασίου αποκαλύπτει ότι δεν είχε επαφές με την Ευδοκία Ρουμελιώτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Μάριος Αθανασίου εμφανίστηκε με χαμόγελο, μέσω skype, στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” την Κυριακή. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παύση των γυρισμάτων του σίριαλ, “Έρωτας μετά” και την επιστροφή σε αυτά, την επόμενη μέρα στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την “πρεμιέρα” στο κομμωτήριο που διατηρεί.

Μεταξύ άλλων, όμως,ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με την Ευδοκία Ρουμελιώτη μετά από 13 χρόνια όταν και ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική τους συνεργασία στο σίριαλ “Θα βρεις τον δάσκαλο σου”.

Ο πρωταγωνιστής παραδέχθηκε πως χάρηκε πολύ μιας και δεν είχαν διατηρήσει επαφή αυτά τα χρόνια. “Έκανα το πρώτο μου γύρισμα με ασφάλεια για το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου και ήταν η Ευδοκία! Μας έκαναν αυτό το δώρο, βρεθήκαμε εκεί! Ήταν συγκινητικό γιατί την Ευδοκία δεν την έχω δει από τότε”!

“Δεν είχε τύχει να συναντηθούμε και μιλήσαμε μια ώρα για να… συνδέσουμε τη ζωή μας. Ήταν πάρα πολύ όμορφα, μεγάλες αλλαγές, όχι η Ευδοκία αλλά εγώ, να τα λέμε αυτά. Η Ευδοκία παραμένει πολύ φρέσκια, πολύ όμορφη” συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !