Σε δημοφιλή σειρά στο Netflix ο Πρίγκιπας Harry!


Ο Πρίγκιπας Harry δέχτηκε πρόταση από το Netflix και την αποδέχτηκε με χαρά. Του έγινε, λοιπόν, η πρόταση να δώσει τη φωνή του στο επετειακό επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων, «Ο Τόμας και οι φίλοι του: Ένα βασιλικό τρένο».

«Έχω πολλές αναμνήσεις καθώς μεγάλωσα με τον “Τόμας το Τρενάκι” και με μετέφερε σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειές του. Είμαι πολύ περήφανος που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο», είχε πει ο ίδιος προσφάτως.Έπειτα από την απόφαση της Meghan Markle να δανείσει τη φωνή της σε ντοκιμαντέρ της Disney ,που αφορά ελέφαντες, έτσι κι ο Πρίγκιπας Harry είπε το «ναι» και θα τον ακούσουμε να προλογίζει το επετειακό επεισόδιο της σειράς, «Ο Τόμας και οι φίλοι του: Ένα βασιλικό τρένο», η οποία να αναφέρουμε ότι γιορτάζει την 75η επέτειό της. 

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά, ενώ μάλιστα ο Harry πρόκειται να δώσει την αμοιβή του για φιλανθρωπική δράση. Άλλωστε, φημίζεται για τη φιλανθρωπία του και τον τρόπο που επιλέγει να δρα ώστε να στηρίζει ευπαθείς ομάδες και όχι μόνο!

Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια