Μουσικές βραδιές στο MEGA: Ποιος καλλιτέχνης “κέρδισε” τους περισσότερους τηλεθεατές;


Η ιδέα ξεκίνησε προκειμένου να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές την περίοδο της καραντίνας. Τελικά όμως, ακόμα και μετά το τέλος του lockdown το MEGA αποφάσισε να συνεχίσει να κρατά κάθε Παρασκευή μουσική παρέα στους τηλεθεατές καθιερώνοντας τη σειρά εκπομπών «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής, κατά σειρά εμφάνισης, οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, το συγκρότημα Μέλιssεs και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Μετά λοιπόν την πρώτη πεντάδα, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες, έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο… πούλησαν και ποιος από αυτούς έκανε τους περισσότερους τηλεθεατές να συντονιστούν στο MEGA.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Nielsen την υψηλότερη τηλεθέαση στο γενικό σύνολο σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος καταγράφοντας 15,3% μέσο όρο, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου με 14,4%, στην τρίτη θέση το συγκρότημα Μέλιssεs με 12,2% μέσο όρο, στην τέταρτη θέση ο Γιώργος Νταλάρας με 11,1% και στην πέμπτη θέση η Άννα Βίσση με 9,7%.

Ενδιαφέρον έχει ότι στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών η Νατάσα Θεοδωρίδου κέρδισε τους περισσότερους τηλεθεατές καταγράφοντας 15,5% μέσο όρο, ενώ ο Αντώνης Ρέμος που ακολουθεί σημείωσε 15,1%, με τις Μέλιssεs να σημειώνουν 14,3%, να ακολουθεί η Άννα Βίσση με 10,7% και στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Νταλάρας με 8,8%.

Αυτές λοιπόν είναι οι επιδόσεις των πέντε τραγουδιστών στους πίνακες τηλεθέασης που αποδεικνύουν ποιοι κατάφεραν να κάνουν περισσότερους τηλεθεατές να… μείνουν στο σπίτι…!

Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια