Χρύσπα: «Κάποια σχόλια της επιτροπής του J2US είναι λίγο άκυρα»

Χρήστος Παναγούλης
0

Η Χρύσπα μιλά για τη συμμετοχή της στο J2US του Open, τη συνεργασία της στο σόου με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τις παρατηρήσεις των κριτών. Η συνέντευξη δόθηκε πριν από τη μετάδοση του 4ου επεισοδίου (16/5) του J2US στο Open, στο οποίο η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο βρεθήκατε υποψήφιοι προς αποχώρηση στο J2US. Πώς ένιωσες;
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, τόσο απλά και περιεκτικά. Την πρώτη φορά πήραμε την κρυάδα, περάσαμε μία εβδομάδα αγωνίας, τώρα μας ήρθε πιο ελαφρά. Δεν μας έχει στοιχίσει.
 

Πώς εισέπραξες τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μετά το σόου;
Είπαμε το «Φίλα με ακόμη». Στο πλευρό μου έχω έναν άνθρωπο πολύ συνεργάσιμο στην εκμάθηση του τραγουδιού. Μπορεί να μην έχει το ταλέντο, τη φωνή και το αυτί ενός τραγουδιστή, αλλά είναι απόλυτα οργανωμένος στον τρόπο της μελέτης του. Είναι αθλητής και έτσι έχει πειθαρχία – και αυτό του βγαίνει. Φορά με τη φορά ο Γιάννης έχει πολύ όμορφη εξέλιξη. Η κριτική επιτροπή μέχρι σήμερα μας λέει τα ίδια. Υποστηρίζει ότι ο Γιάννης είναι πιο υποτονικός απ’ ό,τι θα έπρεπε πάνω στη σκηνή. Στα χρόνια της πορείας μου έχω καταλάβει -και το έχω μεταφέρει και στον Γιάννη- ότι σημασία δεν έχει να αρέσεις σε όλους ή στους πολλούς. Σημασία έχει σε αυτούς που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα. Αυτή είναι η ουσία του καλλιτέχνη και της τέχνης μας.
 

Σε έχει ενοχλήσει κάποιο από τα σχόλια της επιτροπής;
Είμαι αρκετά χρόνια μέσα στον χώρο για να με ενοχλήσει κάτι και να το πάρω μέσα μου. Κάποια σχόλια της επιτροπής είναι λίγο άκυρα, αλλά αυτό το συνειδητοποιώ βλέποντας το επεισόδιο. Οταν είσαι πάνω στη σκηνή δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην ισχύει. Πρώτα ακούω, παρατηρώ και μετά κρίνω αν ισχύει ή όχι. Φυσικά και έχω διαφωνήσει, αλλά είναι η δική μου άποψη.
 

Η βαθμολογία συνάδει με τις προτιμήσεις του κοινού;
Δεν το ξέρω. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού, σημαίνει πως δεν μας ψηφίζει ο κόσμος. Προφανώς ο κόσμος δεν μας θέλει και είμαστε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάποια στιγμή θα αποχωρήσουμε, γιατί αν δεν σε θέλει ο κόσμος και δεν σε ψηφίζει, αποχωρείς. Δεν με στενοχωρούν αυτά, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα.
 
Στα χρόνια της πορείας μου έχω καταλάβει ότι σημασία έχει σε αυτούς που αρέσεις, να αρέσεις για πάντα και ας είναι 10 άτομα 

Η εικόνα που σου έχει αφήσει γενικά το σόου ποια είναι;
Γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, αλλά μας έχει στοιχίσει το γεγονός πως το πρόγραμμα δεν είναι ζωντανό και δεν υπάρχει κοινό.
 

Οι ίντριγκες και οι αψιμαχίες που έχουν συμβεί είναι το αλατοπίπερο του σόου;
Ο κόσμος δεν μασάει πια με αυτά, δεν ασχολείται. Και εμένα δεν με αφορούν οι ίντριγκες και όταν δω κάτι τέτοιο σε ένα πρόγραμμα αλλάζω κανάλι. Βαριέμαι...
 

Ποιους παίκτες του J2US ξεχωρίζεις;
Μου αρέσουν και η Κόνι με τον Τάσο και η Ερρικα με τον Αρη και ο Ορφέας με την Αρτεμη και ο Γιώργος με τη Δέσποινα. Και βέβαια μου αρέσει και ο Γιάννης με την εξέλιξη που έχει.
 

Τρίτη φορά σε τάλεντ σόου, μετά το DWTS και το ΥFSF...
Ναι. Και στο «
Dancing» μου είχαν βγάλει το ψευδώνυμο «terminator» (σ.σ.: εξολοθρευτής), γιατί ήμουν επτά φορές προτεινόμενη και κατάφερα να παραμείνω. Για εμένα ο τάκος είναι μια γνώριμη κατάσταση. 

Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος για τρίτη φορά σε τάλεντ σόου;
Είναι μια απόφαση που έχει να κάνει πολλές φορές και με το πρόμο της δουλειάς μας. Η Χρύσπα αναφέρεται ακόμη στις επιλογές που έχει κάνει στην καριέρα της, τα σχόλια για την προσωπική της ζωή και τα νέα της σχέδια.
 

Εχεις πει «όχι» στην καριέρα σου που σου έχουν στοιχίσει;
Και «όχι» έχω πει και «ναι» είπα που μου στοίχισαν.
 Πορεύομαι όμως με βάση τις αποφάσεις μου και δέχομαι τις συνέπειες. 

Σε είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να έχεις χωρίσει; 
Απάντησα τότε γιατί θίγονται οικογένειες
 και επηρεάζονται τα πρόσωπα γύρω μας. Είναι καλό να λύνονται άμεσα αυτά τα θέματα, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση και οι οικογένειες. 

Στα σχόλια των κιλών, κάποια στιγμή στο παρελθόν θεωρείς πως δέχθηκες μπούλινγκ; 
Εγινε πολύ μεγάλο θέμα για το τίποτα.
 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου; 
Είμαι από τους τυχερούς καλλιτέχνες γιατί ένα σχέδιο
 που υπήρχε θα πραγματοποιηθεί. Στο επάγγελμά μας θα είναι δύσκολοι οι επόμενοι μήνες. Εύχομαι για όλους μας το καλύτερο. 

Προσωπικές προτεραιότητες τώρα;
Να συνεχίσω να είμαι καλά, που είναι το βασικότερο, και με το που επιτραπεί η πρόσβαση στα νησιά να πάω
 να δω τους γονείς μου στην Αίγινα, που μου έχουν λείψει πολύ! 

Σύντομα η Χρύσπα θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο «Kremlino Stage» στον Πειραιά μαζί με τους Prestige, τον Στέλιο Λεγάκη και αρκετούς ακόμη νέους καλλιτέχνες. «Το σχήμα θα γίνει και περιμένουμε οδηγίες για να λειτουργήσει το μαγαζί σε συνθήκες ασφαλείας» αναφέρει η τραγουδίστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !