Από το «Game of Love» στο GNTM


Ο επόμενος κύκλος του GNTM θα περιλαμβάνει και άντρες παίκτες, κάτι που έχει ενθουσιάσει τους φανς του ριάλιτι. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκαλύφθηκε και το όνομα ενός από τους παίκτες που θα διεκδικήσουν μια θέση στο ριάλιτι μοντέλων, αμφισβητώντας την πρωτοκαθεδρία των κοριτσιών. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παρούσο, ο οποίος στο παρελθόν είχε λάβει μέρος τόσο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όσο και στο «Game of Love» του ΑΝΤ1.

«Ισχύει πως είμαι ένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM. Ξεκίνησε από χαβαλέ. Μου άρεσε. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά και την τηλεόραση. Τώρα πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία το GNTM για να σε αναδείξει και να γίνεις πολύ γρήγορα αναγνωρίσιμος. Έχω παρακολουθήσει και το GNTM του εξωτερικού. Πιστεύω πως θα έχει πολύ ίντριγκα τώρα που θα είναι αγόρια και κορίτσια», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το να έχεις κοιλιακούς δεν σε κάνει και αντρικό μοντέλο. Θέλει και ωραίο και ξεχωριστό πρόσωπο, κάτι που ο συγκεκριμένος δεν το διαθέτει. Έχει ένα κοινό πρόσωπο με μούσια όπως χιλιάδες εκεί έξω.