Τα νέα δεδομένα του Deal...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη συχνότητα του ALPHA το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με καινούργια επεισόδια και προσαρμοσμένο στις… κατά κορονοϊό αναγκαστικές νέες συνθήκες.

Η διοίκηση του σταθμού θέλοντας να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σχεδίασε αρκετές αλλαγές, όπως το να μην υπάρχει κοινό στο στούντιο, ενώ για να έχουν οι παίκτες που έχουν τα κουτιά την απαιτούμενη απόσταση μεταξύ τους είπαν να κάνουν…  κύκλο γύρω από το σημείο που βρίσκεται ο Χρήστος Φερεντίνος με τον παίκτη που… τα βάζει με τον τραπεζίτη.

Τελικά όμως αποφάσισαν μία πιο οικονομική αλλά και τηλεοπτική λύση βάζοντας προστατευτικά τζάμια μεταξύ τους ώστε να ξεκινήσουν και πιο σύντομα τα γυρίσματα. Έτσι κι έγινε και αν όλα πάνε καλά τότε την επόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου ο Χρήστος Φερεντίνος θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και το Deal θα είναι πάλι στον αέρα.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω της πανδημίας η διοίκηση του σταθμού έχει δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή επεισοδίων όχι μόνο για τη φετινή αλλά και την επόμενη σεζόν, ώστε να έχουν επεισόδια για να τα προβάλλουν σε περίπτωση –φευ!- που θα υπάρξει ξανά καραντίνα…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !