«Ο Γιατρός» του Σκάι...σε καραντίνα!

0

Τη μεγάλη μάχη με τον θάνατο θα δώσει ο Φερμάν, όταν ένας ιός θα τον ρίξει σε κώμα και ο ίδιος θα παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Φύλακας-άγγελός του ο Αλί που κάνει τα πάντα για να σώσει τον δάσκαλό του. Όλα θα ξεκινήσουν σε μια βάρδια, όπου ο Αλί δουλεύει δίπλα στον Φερμάν και στα επείγοντα γίνεται χαμός από κόσμο που περιμένει εκεί. 

Δύο ασθενείς φτάνουν , οι οποίοι κατέρρευσαν στο αεροδρόμιο αμέσως μετά από την επιστροφή τους από ένα μακρινό ταξίδι. Όταν πεθαίνουν, ο Αλί βλέπει πως και οι δύο είχαν εξανθήματα στον λαιμό τους. Αμέσως γίνεται έλεγχος λοιμώξεων, ενώ όταν ο τραυματιοφορέας Σελίμ, που μετέφερε τον έναν ασθενή από το ταξίδι, εμφανίζει κι εκείνος εξανθήματα, μπαίνει σε απομόνωση. Ο Αντίλ αποφασίζει να θέσει σε καραντίνα όλη την αίθουσα των επειγόντων! Οι πόρτες κλείνουν και ο κόσμος αντιδράει και προσπαθεί να φύγει. Ο Αλί και ο Φερμάν μπαίνουν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης για να περιθάλψουν τον Σελίμ. Καθώς βγαίνουν ο Φερμάν βλέπει κάποια εξανθήματα στα χέρια του και αμέσως κλείνεται ξανά μέσα στην αίθουσα σοκάροντας τον Αλί! Τώρα ο Αλί και η Ναζλί είναι οι μόνοι γιατροί της εντατικής! Σ

το μεταξύ ο Σελίμ πεθαίνει και τώρα όλοι είναι σοκαρισμένοι αφού ξέρουν πως ο Φερμάν έχει κι εκείνος τον ιό και κατά μεγάλη πιθανότητα θα πεθάνει κι αυτός! Η Ναζλί πάει να τον βρει με κλάματα και εκείνος της λέει: «Μπορείς να αναλάβεις την εντατική χωρίς εμένα! Είσαι έτοιμη». Εκείνη του απαντάει: «Θέλω να σου πω ότι ήμουν πολύ χαρούμενη που δούλεψα μαζί σου! Πάντα βασιζόμουν πάνω σου! Μπορεί να μου φώναζες, αλλά ήξερα μετά πως θα έβλεπα το χαμόγελό σου», ενώ παράλληλα του εξομολογείται πως υπήρξε ερωτευμένη μαζί του. Όταν εκείνη φεύγει, ο Φερμάν ξεσπάει σε δάκρυα! Όμως και ο Αλί εξομολογείται στον Φερμάν: «Δεν θέλω να πεθάνεις! Έχασα έναν αδελφό, δεν θέλω να χάσω κι άλλον». 

Τα πράγματα στην απομόνωση της εντατικής ξεφεύγουν του ελέγχου αφού κάποιοι λιποθυμούν, άλλοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν, και φαίνεται πως ο ιός μεταδίδεται εύκολα. Ο Φερμάν πέφτει σε κώμα.Ωστόσο, καταφέρνει να ανακτήσει τις αισθήσεις του και δίνει στον Αλί ένα γράμμα, όπου του ζητάει να το διαβάσει όταν πεθάνει, ενώ του ζητάει να μιλήσει με τη Μπελίζ. Ο Αλί κάνει βιντεοκλήση και ο Φερμάν λέει στη γυναίκα που αγαπάει: «Να μην ξεχάσεις πως σ’ αγαπώ πολύ! Μια μέρα θα αγαπήσεις ξανά... Και πρέπει να το κάνεις...», ενώ εκείνη του απαντάει: «Όχι, δεν θα το κάνω! Δεν μπορώ να υπάρξω με άλλον εκτός από εσένα». 

Στη συνέχεια η Μπελίζ πιέζει τον Αλί να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον Φερμάν. Εκείνος πεισμώνει και έτσι αρχίζει να ψάχνει στα βιβλία Ιατρικής και τις σημειώσεις του τρόπους αντιμετώπισης του ιού! Παρά το γεγονός πως ο Αντίλ και η Κιβιλτζίμ αντιδρούν, η Μπελίζ δίνει εντολή να προχωρήσει τη θεραπεία που ο Αλί πιστεύει πως θα σώσει τον Φερμάν. «Μου υποσχέθηκε ότι θα σώσει τον Φερμάν και τον εμπιστεύομαι», λέει η Μπελίζ. Ο Φερμάν τελικά ξεπερνάει τον κίνδυνο και η ίδια θεραπεία ακολουθείται και στους υπόλοιπους ασθενείς. Ο Αλί επιστρέφοντας στο σπίτι του πέφτει από το ποδήλατο και τότε βρίσκει το γράμμα του Φερμάν. Όταν το διαβάζει, εκείνος του γράφει: «Ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα πέσεις, θα πρέπει πάντα να σηκώνεσαι! Μην τα παρατήσεις ποτέ! Θα γίνεις ο καλύτερος χειρουργός». 

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν «η ζωή αντιγράφει την τέχνη ή η τέχνη τη ζωή». Το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ακόμα η πανδημία του κορωνοϊού ήταν περιορισμένη στην Κίνα! Και να που τώρα εμείς θα δούμε στη σειρά το νοσοκομείο να μπαίνει σε καραντίνα εξαιτίας μιας μεταδοτικής ασθένειας!


ΑΠΟ:Youweekly

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !