Παραιτήθηκε η Διευθύντρια - Όλο το ρεπορτάζ

0

Τα “έσπασαν” ,τελικά , όπως όλα δείχνουν, μετά από πολυετή συνεργία, ο εκδότης, Κωνσταντίνος Γέρου, και η Διευθύντρια των δύο βασικών (και κερδοφόρων) εντύπων του συγκροτήματός του, της ημερήσιας εφημερίδας, “Star press”, και του ιστορικού “Λοιπόν”, Έλσα Συμεωνίδου. Αιτία και αφορμή, για να οδηγηθεί η έμπειρη δημοσιογράφος στην πόρτα της εξόδου, υπήρξε η σχεδόν προσβλητική απαίτηση του εκδότη, να μειώσει δραστικά το ήδη απίστευτα χαμηλό (και διαρκώς συρρικνούμενο) μισθολογικό κόστος των δύο εντύπων , με περικοπές μισθών και την απειλή απολύσεων.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο έντυπα “στάθηκαν όρθια” και κατά τη ζοφερή περίοδο της “καραντίνας”, αφού η μεν Star σημείωνε ημερήσιες κυκλοφορίες σταθερά πέριξ των 3.000 με 3.500 φύλλα (το Σάββατο άνω των 4.500), το δε “Λοιπόν” να έχει περάσει ,εδώ και καιρό, στην πρώτη θέση των εντύπων του είδους με δελτία πωλήσεων ακόμη και πάνω των 7.000 φύλλων εβδομαδιαίως, παρά την ακριβότερη τιμή και το υποπολλαπλάσιο κόστος από τους ανταγωνιστές του.

Την Έλσα Συμεωνίδου θα ακολουθήσουν βασικότατα στελέχη και των δύο εντύπων,που υπέβαλαν ήδη τις παραιτήσεις τους, με ημερομηνία ισχύος από σήμερα, Παρασκευή, 15 Μαΐου. Διάδοχη κατάσταση,προς το παρόν δεν έχει βρεθεί, αν και αναζητείται ματαίως εκ των ενόντων.

Enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !