Ξεκινούν! Όλα έτοιμα για Νάντια Κοντογεώργη, Νίκο Κουρή, Κάτια Ζυγούλη

0

H τηλεοπτική σεζόν μπορεί να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες των καναλιών επαναπαύονται και δεν σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Αν και ο κορωνοϊός έφερε μεγάλες αναταράξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό, τα κανάλια συνεχίζουν να επενδύουν στα προγράμματά τους ,και έτσι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα το προσεχές διάστημα.

Με το μπρίο, το σκέρτσο και το ταλέντο τους κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Μπορεί να έκαναν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση ως ηθοποιοί, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τους λάτρεψε τόσο που δεν άργησαν να έρθουν και οι προτάσεις για την παρουσίαση εκπομπών.

Ένα νέο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, λοιπόν, ετοιμάζει η ΕΡΤ με παρουσιάστρια τη Νάντια Κοντογεώργη. Η νέα εκπομπή, που θα έχει τίτλο «ΦλΕΡΤ», θα παρουσιάζει κυρίως θέματα πολιτισμού, ενώ θα προβάλλεται από τις 16:00 έως τις 18:00. Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βλέπουμε στην κωμική σειρά ,«Πέτα τη φριτέζα», του ΑΝΤ1, με τον Γιάννη Μπέζο, θα δώσει μία ευχάριστη νότα διασκέδασης και θετικής διάθεσης στα μεσημέρια μας.

Παράλληλα, το ντεμπούτο του στην παρουσίαση ετοιμάζεται να κάνει και ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός θα παρουσιάσει ένα νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα έχει τίτλο «Δες & Βρες» και θα προβάλλεται καθημερινά από την κρατική τηλεόραση.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και η Κάτια Ζυγούλη, αφού θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής, «Ιστορίες Μόδας», που θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στην ΕΡΤ1. Μέσα από την εκπομπή, το γνωστό μοντέλο θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τις τάσεις στη μόδα με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ. Η παραγωγή ανήκει στη Foss Productions, η σκηνοθεσία στον Λεωνίδα Πανωνίδη, ενώ στη θέση της αρχισυντάκτριας θα δούμε την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σάντυ Τσαντάκη. Το πρώτο τρέιλερ από τις «Ιστορίες Μόδας» έχει ήδη κυκλοφορήσει.

TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !