Δύσκολα τα πράγματα για Λιάγκα- ΣΚΑΪ!

0

Περίοδος μεταγραφών, υπογραφών αλλά και μετακινήσεων εντός και εκτός καναλιών για τους περισσότερους τηλεαστέρες. Ισως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για έναν συν έναν χρόνο. Κι αν το πρώτο μέρος του συμβολαίου του τελειώνει, όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν με τον παρουσιαστή.

Ο ίδιος αναμένεται να συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τη Διοίκηση του καναλιού. Μάλιστα, έχει εξετάσει διάφορα ενδεχόμενα και έχει έρθει σε επαφή με διάφορους ανθρώπους για να στελεχώσει την εκπομπή του. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχει κάνει πρόταση και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όμως, ο τελευταίος δεν αφήνει ούτε τον ΑΝΤ1 ούτε το Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κανάλι του Ν. Φαλήρου δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον παρουσιαστή. Το περιστατικό με τα σχόλια για τη φοιτήτρια που στοίχισαν ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο από το ΕΣΡ συνέβαλαν ώστε αυτές να διαταραχθούν στον χείριστο βαθμό και μέχρι σήμερα να μην αποκατασταθούν. Μάλιστα, ενώ ο ίδιος την περίοδο της καραντίνας, που είχε σταματήσει η εκπομπή του, είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του καναλιού ώστε να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί ως δημοσιογράφος παρουσιάζοντας ακόμη και ενημερωτική εκπομπή, το κανάλι δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ. Άλλωστε, ουδέποτε ο Γιώργος Λιάγκας έγινε αποδεκτός από το σύστημα ΣΚΑΪ – και δη τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν και ο σταθμός θέλει να συνεχίσει με ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 12 με 2, ο Γιώργος Λιάγκας δεν περιλαμβάνεται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στα πλάνα του, αλλά ούτε στο πλάνα άλλης ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα κρατήσουν τον Γιώργο Λιάγκα και θα τον πληρώνουν απλά για να κάθεται στον πάγκο κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του ΑΝΤ1 είτε θα οδηγηθούν σε λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει, από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να τον αξιοποιήσει στο δυναμικό του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: Tinasmess - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !