Οι νέες ατάκες του Σταμάτη Φασουλή για τον Τρύφωνα Σαμαρά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στο Dot του Σαββάτου εμφανίστηκε ο Σταμάτης Φασουλής παραχωρώντας μια εφ' όλης ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου εν μέσω πανδημίας, μια περίοδο που όπως παραδέχθηκε δεν βίωσε πολύ καλά.

«Πέρασα δύσκολα στην πανδημία, έχασα τον εσωτερικό μου εαυτό. Ήταν κάτι περίεργο, καθόμουν και μέτραγα το ταβάνι πόσους πόρους έχει, ώρες ατελείωτες. Ενώ μαγειρεύω κάθε μέρα και καμιά φορά και δυο φορές τη μέρα, δεν είχα όρεξη ούτε να μαγειρέψω. Σκέψου ότι τις πρώτες 20 μέρες έχασα 5 κιλά. Όταν κάναμε το τεστ για να πάμε για γύρισμα και βγήκε αρνητικό, ηρέμησα, αυτός ήταν ο βαθύτερος φόβος μου. Είδα ότι μπορώ να δουλέψω και είμαι εν ενεργεία. Νόμιζα ότι ο ιός με έβγαλε σε αχρηστία, ότι είμαι περιττός και ότι δεν χρειάζομαι σε κανέναν και τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε επίσης και τον νέο του ρόλο, αυτόν του κριτή στο J2US και αναφέρθηκε στις... κόντρες με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους μεταξύ αυτών και με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Ο αγαπητός στο κοινό δεν σημαίνει και ταλαντούχος. Μπορεί άλλος να έχει το ταλέντο και άλλος να έχει το "γκελ", τη γλύκα. Το σέβομαι αυτό γιατί ξέρω πρωταγωνιστές που είναι "ατάλαντοι", αλλά είναι πρώτοι [...] Στο J2US βρίσκομαι για να αντισταθμίσω ένα αίσθημα, δηλαδή το λαοφιλές και το μάτι του ειδικού, να μην είναι μόνο αυτό που θέλει όλος ο κόσμος, αλλά και να είναι και κάτι που θέλει ένας άνθρωπος που ξέρει κάτι παραπάνω από τον κοινό τηλεθεατή. Μιλάω σε έναν ηθοποιό ανάλογα με την προσωπικότητά του και όχι με την ατμόσφαιρα της στιγμής ή με την ατμόσφαιρα που φέρω. Κοιτάζω την προσωπικότητά του. Δηλαδή τον Τρύφωνα τον συμπαθώ γι' αυτό μπορεί να είμαι αυστηρός. Είναι εξαιρετικός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !